Other > Československé fórum

FOnline: Australia

(1/4) > >>

Plech:
Zdar lidi. Jelikoz me fakt dost chytnul ten FO:A server tak sem vsera dost premejslel jak mu pomoct s propagaci. Chtelo by to natocit nejaky promo videa ale i nejakou aktivitu in-game. Takze me napadlo, ze by sme mohli sbirat min potrebny veci pro nas, jako ruzny samopaly, metalky, munici, pancory, kladiva, sekery, a dalsi hromadu veci ktery se muzou hodit zacinajicim hracum. Udelali by se z toho treba nejaky balicky itemu a kazdej hrac by si mohl proste prijit, a vzit si jeden ten balicek ve kterym by byla treba zbroj, nejaka pouzitelna zbran s munici, pak treba Metal Melter a WoodSaw, kladivo a sekeru, 5000 zatek a nejaky leciva. Potom bysme mohli za nejaky prachy (treba za 2000 zatek) prodavat ten kufrik na stavbu vlastniho domecku (Small house construction set). Mohlo by se to delat na nejaky soukromy, ale verejny lokaci. Klidne na to postavim nejaky verejny mestecko. Pak by se jenom pomoci radia na kanalu 0 posilala zprava s informacema a polohou mista. Hracum by se lip zacinalo, a mozna by byla i nejaka PvP akce, jelikoz to bude lakat PKcka. Co vy na to?


s pozdravem Pic Ho

sHoW.:
Ahoj no hele já bych do toho šel jenže bych tam byl uplnej nováček protože určitě tam jde o něco jiného než tu. Každopádně zkusím na to mrknout a dám vědět.

Plech:
ja sem schopnej zajistit pro nove hrace zakladni potrebne veci a rady. Mam zasobu Small house construction setu, takze pokud nekdo zacina na australii a potrebuje aspon nejaky to zazemi pro sebe staci rict.

Mr Feltzer:
Ahoj kluci, chtěl bych ocenit, že .. Im trochu pomocí překladače google pro tuto zprávu, ale Podpora serveru by velmi cool věc. Máme asi 2 týdny zbývají do konce server je on-line, zkusme dělat je jako legrace, jak je to možné.

sHoW.:
Plechu mám otázku. Je Australia a o hodně jinačí bo se tam dokáže uchytit hráč i odsud?

Popřípadě kde se dá stáhnout nějaký spolehlivý link.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version