Other > Off-topic discussions
Player meeting in Latvia
T-888:
Droši vien ka skaities, bet es laikam atkritīšu. Nav jēga ar kaut kādiem galīgi nepazīstamiem cilvēkiem tikties, es tad labāk ar savu frakciju satiktos, daudz krievu, poļu spēlētāji un Latvija takā pa vidu tam visam.
Most probably that you count, but I am going to skip this one. Not much point to gather with completely unfamiliar, random people, rather do it with my faction which consist of Russian, Polish players and it happens that Latvia is in the middle.
--- Quote from: Cyber Jesus on January 18, 2013, 07:02:46 pm ---meeting? what for?
--- End quote ---
Agreed, what for?
Bego:
T stands for treason. ;D
vedaras:
if you would move up the meeting point a few km to Lithuania, i would sure meet those latvian bros :D
Haraldx:
--- Quote from: T-888 on January 19, 2013, 11:51:02 am ---Droši vien ka skaities, bet es laikam atkritīšu. Nav jēga ar kaut kādiem galīgi nepazīstamiem cilvēkiem tikties, es tad labāk ar savu frakciju satiktos, daudz krievu, poļu spēlētāji un Latvija takā pa vidu tam visam.
--- End quote ---
Šajā gadījumā es tev piekrītu. Nē, nu ideja jau ķipa norm - nav ko darīt, uztaisa ķipa ballīti. Bet es neredzu faktu, ka vairāki cilvēki spēlē vienu spēli no vienas valsts, kā pietiekamu iemeslu, lai uztaisītu kaut kādu tikšanos ar šiem cilvēkiem.
T-888:
Nu tieši tā, bet nu lai jau vācas. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version