Other > Československé fórum
ALe coto ?
Sarakin:
Sak ty si urobil to iste ci ?
Adams48:
--- Quote from: Sarakin on January 13, 2013, 11:13:56 pm ---Sak ty si urobil to iste ci ?
--- End quote ---
Nie,ked som ja isiel k bbs tak bbs boli 3-4 ludia a jak sa to casom vyvinie som nemohol tusit.
Sarakin:
No ale isiel si k lepsiemu, skusenejsiemu teamu, lebo u Hawkov ti nieco ocividne nevyhovovalo.
Adams48:
--- Quote from: Sarakin on January 13, 2013, 11:18:47 pm ---No ale isiel si k lepsiemu, skusenejsiemu teamu, lebo u Hawkov ti nieco ocividne nevyhovovalo.
--- End quote ---
Ano vadilo mi to ze na pripomienky a snahu nieco zlepsit sa ti dostalo reakcie typu "ty len lootujes vsetko a nikomu nic nedas" alebo "ty len chces nasrat ludi" a vo finale mi dal fojtik ban. ale neodisiel som preto ze hawksom nesla karta a bbs isla hovorim vtych casoch bbs v podstate neexistovalo az na par ludi co sa chodili strielat do new rena.
-Fojtik-:
--- Quote from: Adams48 on January 13, 2013, 11:28:22 pm ---Ano vadilo mi to ze na pripomienky a snahu nieco zlepsit sa ti dostalo reakcie typu "ty len lootujes vsetko a nikomu nic nedas" alebo "ty len chces nasrat ludi" a vo finale mi dal fojtik ban. ale neodisiel som preto ze hawksom nesla karta a bbs isla hovorim vtych casoch bbs v podstate neexistovalo az na par ludi co sa chodili strielat do new rena.
--- End quote ---
do dneška nelituju :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version