Other > Polskie Pustkowia

Sniper Build

<< < (2/4) > >>

Swiatowid:
dziala dziala mam cos takiego ale ma jeden wielki minus malo hp

Wabik:

--- Quote from: Grimmi on December 28, 2012, 06:29:10 am ---4
7
6
1
3
10
10
+DRagi
Small Frame
MC,WH,EMC,Sharp,Bett,2x ACT,BOy,BROF
SG FA DOC
ladny?

--- End quote ---
Świetny bild do farmienia dzid pod klamath w turach ^^

Kilgore:

--- Quote from: Wichura on December 28, 2012, 12:36:02 pm ---Mi kiedyś narysowali takiego, nieprzewidywalny i szczawikowaty, podobno działa ale nie lubiłem tego ludka:

--- End quote ---
Rozumiem, że to taki podły żart z tym 112 HP i 235% SG..

Wabik:

--- Quote from: Wichura on December 28, 2012, 12:36:02 pm ---Snajper, jak kreatywnie. Dlaczego lekkim sikiem licząc 95% nowych graczy chce "robić snajpera"? Ci najbystrzejsi próbują coś zdziałać zabójczym combo Fast Shot + Finesse, jak Xoen, ten od krowy, swego czasu robił.

Mi kiedyś narysowali takiego, nieprzewidywalny i szczawikowaty, podobno działa ale nie lubiłem tego ludka:

--- End quote ---
troche bym go zmontował odioł bym 1 od ag bo istnieje kola i dodał bym do en
i po mojemu 1 za dużo inta tez w en dawanie 2 ab to marnotrawstwo 2 perkow ja bym dał 2 razy lg i wrzucił jeta ale co sie spodziewać po wicherku mu do mordowania gekonów wystarczy tak badziewny i ubogi bild 112hp na snajperze ^^ taksówki widziałem bardziej przystosowane do walki w realtime :D

Kivan:
Musze napisać bo nie żdzierzę. Grimmi średni ten twój build, ale to co wichura wywlókł to całkowita porażka radze ci nawet nie rozpatrzać tej propozycji. Nie dziwie się że nowych graczy nie przybywa albo od razu rezygnują jak ktoś im wtyka takie "coś" i pisze ze działa a potem okazuje się ze cały wasteland ich kopię po dupie. I skoro napisałeś kolego że nie znasz się na snajperach to nie udzielaj się w wątku "sniper build" proste i każdy na tym skorzysta. Zgadzam się w 100% z moim byłym teammate'm Polakiem i kto ma bić gekony niech to sobie robi i idzie do tego tematu, ale niech nie wypowiada się za bardziej obytych w boju gracz takich jak chłopaki z BBS czy CS.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version