Other > Polskie Pustkowia
Jakis polski gang?
FireBoy:
Kompresor w BBSie sa sami Polacy tak na marginesie
Wabik:
Z tego co się orientuje w BSG jest 5 osób w tym 2 narodowości francuskiej jakiś rusek kompresor i jeszcze jeden jakiś tam :D
kompreSor:
--- Quote from: Wabik on December 09, 2012, 05:31:03 pm ---Z tego co się orientuje w BSG jest 5 osób w tym 2 narodowości francuskiej jakiś rusek kompresor i jeszcze jeden jakiś tam :D
--- End quote ---
i tu się mylisz CSsiku, jest teraz więcej Polaków, ponieważ dołączył do nas jakiś gang, i jest nas o wiele więcej niż napisałes.
--- Quote from: FireBoy on December 09, 2012, 04:47:58 pm ---Kompresor w BBSie sa sami Polacy tak na marginesie
--- End quote ---
Napisałem BBS jako wasz alliance z C88/TTTLA. a DOCSPAD nie jest wcale polakiem :D
Wichura:
1:42
https://www.youtube.com/watch?v=e_Opx-LvLSQ
--- Quote from: alicja mk2 on December 09, 2012, 03:21:04 pm ---proponuje stworzenie nowego calkowicie polskiego gangu. tak wiem jak to sie moze skonczyc ale warto sprobowac. co myslicie?
--- End quote ---
Próbować można zawsze.
kompreSor:
--- Quote from: alicja mk2 on December 09, 2012, 03:21:04 pm ---szukam gangu ewentualnie proponuje stworzenie nowego calkowicie polskiego gangu. tak wiem jak to sie moze skonczyc ale warto sprobowac. co myslicie?
--- End quote ---
Alicja, chłopaku z mojego miasta, chodź do nas do gangu, CSiki to czarna przyszłość.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version