Other > Československé fórum

Hledám (PVE akce)

<< < (9/10) > >>

sHoW.:
Takže jak sem psal už předtím pokud někdo hledá partnera do PvE napište PM nebo tu. Hraji s bráchou ale pár lidí navíc by se hodilo bo potkávat mini encoutery to není ono.

ronon dex:

--- Quote from: DEATH on January 03, 2013, 11:33:40 pm ---Ronon, tak ty jsi ten parchant co The Hawks ukradl všechny mikrofony? Tím se mnohé vysvětluje. Takhle zničit bojeschopnost klanu, se nedivím, že s tebou teď nechtějí hrát.

--- End quote ---
Tady ale neřešíme mě. Atomic má zase pravdu, oko za oko. ale kde vzali moje heslo se už nedovim..

Glumer:
My taky nevíme kde jsi vzal heslo pepika

Glumer:

--- Quote from: DEATH on January 03, 2013, 11:33:40 pm ---Ronon, tak ty jsi ten parchant co The Hawks ukradl všechny mikrofony? Tím se mnohé vysvětluje. Takhle zničit bojeschopnost klanu, se nedivím, že s tebou teď nechtějí hrát.

--- End quote ---

Zrovna ty, zamrzí ;-D. Hele měl jsi tu být před Silvestrem když jsme pozvali VSB pokecat na mumble a zahrát aspoň Hinkley.

Adams48:

--- Quote from: AtomicWrangler on January 04, 2013, 12:08:10 am ---To jsi byl ještě ale v Hawks.Udivuje mne, že se ozýváš zrovna ty,Převlékači. Mno...Oko za oko...jeden z nejstarších zákonů co je. A nezbývá mi,než s ním souhlasit. Každopádně ale tohle patří jinam...viz http://fodev.net/forum/index.php/topic,26896.0.html

--- End quote ---
A mna udivuje ze ta to udivuje pretoze ja (by) som nikdy base nevykradol ano?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version