Other > Polskie Pustkowia
Changelog 10/08/2012
Billy Carter:
--- Quote from: likeyoucare on August 11, 2012, 01:38:49 pm ---Czy was z kapusty wyjęli? Jakim debilem trzeba kurwa być, żeby dawać graczom takie gówno? Zamiast naprawić AC cap, to wypuszczacie "shoveling" - tylko tyle dałem radę przeczytać. Mając 100 graczy na serwerze, kogo obchodzi gówno braminów? Dwóch lub trzech madmax wannabe, którzy pogadają sami do siebie przez 3 dni (bo do kogo innego?) i skończą swoją przygodę z fonline.
--- End quote ---
Ej. Mnie i Wiktora kultura dużo nie kosztuje. Taa, pogadamy... Idziemy na piwo. :DDD
Choć, z moją postacią z 288 hp, w gustownej kurtce i 40 damge riesistance na gołą klatę, możesz sobie poerpić w klimie Fallouta, jeśli chcesz....
Panowie, ja i Wiktor, jesteśmy po prostu z innych trochę klimatów, no uszanujcie to. I będzie dobrze.
likeyoucare:
Rzadko przeklinam, ale inaczej opisać się tego/ich nie da :)
ISn2:
No, dialogi poprawili zamiast znerfic AC. Zawsze wszystko ladnie naprawiali ale teraz, to skandal, potwarz i zniewaga, nie po to w sugestiach pot, krew i mocz wylewalem! Oby to byl ostatni raz, po tym apdejcie nic mnie juz tu nie trzyma, no moze poza kilkoma tutorialami na New FMC. A mialem takie plany, rabanie drewna pod NCR, ogladanie zachodu slonca na plazy przy San Francisko, nauczenie riota uzywania sztuccow, ale nie, musieli shit shoveling ulepszyc...
headshot:
Crafting łopat = profit
Wichura:
--- Quote from: headshot on August 12, 2012, 09:27:23 am ---Crafting łopat = profit
--- End quote ---
Żądamy wyższego cooldownu na crafting łopat! Nie możemy dopuścić do popsucia rynku i niekontrolowanego spadku stawek za łopatogodziny! Wprowadzić licencje rzemieślnicze, grozi nam zalew importowanej tandety!
Z poważaniem
Stowarzyszenie Krafterów Łopat z NCR
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version