Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (69/70) > >>

Papix95:
Co uważacie na temat tego, że handlarze nie wymieniają już sprzętu? Wg mnie to lipa taka, że nie wiem. Zwykli gracze, przez co rozumiem nowi albo nooby, które chodzą i coś tam sobie robią mają teraz wszystko utrudnione i to tak bez sensu utrudnione

Chrupek:
Crittersy chętnie wymienią ci każdy pancerz na bluesuit.

Tomowolf:

--- Quote from: Papix95 on November 07, 2012, 09:53:34 pm ---Co uważacie na temat tego, że handlarze nie wymieniają już sprzętu? Wg mnie to lipa taka, że nie wiem. Zwykli gracze, przez co rozumiem nowi albo nooby, które chodzą i coś tam sobie robią mają teraz wszystko utrudnione i to tak bez sensu utrudnione

--- End quote ---
I tak nikt kompetentny nie korzysta z handlarzy, no może tylko po to żeby wcisnąć im tony kradzionego stuffu za jakieś pierduły, resztę dostaje się ze bananowca(ponoć).

kompreSor:

--- Quote from: Papix95 on November 07, 2012, 09:53:34 pm ---Co uważacie na temat tego, że handlarze nie wymieniają już sprzętu? Wg mnie to lipa taka, że nie wiem. Zwykli gracze, przez co rozumiem nowi albo nooby, które chodzą i coś tam sobie robią mają teraz wszystko utrudnione i to tak bez sensu utrudnione

--- End quote ---
jakoś rakiety, mfc i 5mm można w gun runnersach sprzedawać, więc o co ci chodzi,

zaczął się freedom! już manero ma bana.

Kivan:
Wichura ty jesteś jakiś tam elektryk nie ? Znasz się na elektronarzędziach ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version