Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Billy Carter:
No trudno, trudno, punkty po to są. Jesli mają przegrać w tę grę, to lepiej niech już pakują...
A ja - Przyszedłem, zobaczyłem, przetestowałem.
Zastanawiam się tylko nad jedną rzeczą - te wszystkie głupie pomysły wymagają jakiegoś siedzenia przy kodzie, nie? A jeszcze takie rarytasy, żeby to przypominało dokładnie coś, co ktoś widział w singlowych gierkach, też jest jakąś tam sztuką. No więc - po jaką cholerę? ;DD Szkoda czasu. Jego i naszego.
I nie wiem czy mocno grałeś ostatnio, ale obecnie, gdy położysz tę czapkę na cały system to ta czapka, po prostu, spadnie. I tak to wygląda.
Ja wierzę w skille i SP. Po coś są. Bo każdy, skillując swoją postać, ma mniej więcej takie same możliwości. I to jest stały punkt odniesienia.
A w chwili, gdy w grze pojawiają się przeróżne ficzerki, które nie zależą od podnoszenia żadnego skilla (po prostu sobie są - i dają jakąś przewagę) ktoś robi sobie z nich darmowy dywan. A ze mnie wała.
No bo np. - czy trzy profesje crafterskie, które, jak odciął, wymagają 100 repair są przykładem operowania na naszych skilldex'ach? Dołożyć takiemu wszystkie, znalezione, przez mocny team, blueprintsy i koleś jest normalnie.... abusem. I na sto rpr wypluwa z siebie stuff, o którym wy możecie sobie tylko pomarzyć....
A teraz jeszcze kilka nowych faktycznie naprawili...
(sorry, poprawka - dorzucając je, zmniejszyli szansę, że je znajdziesz. :) Czemu - bo oni się, po prostu, nie wycofują ze swoich błędów, I brną w nie, aż w końcu wszystko stanie na głowie. I stoi.).
A Fallout zawsze był, po prostu, matematyczną grą. Opartą na rzucaniu wirtualnymi kośćmi - w systemie GURPS. I tylko ten kto pójdzie tą drogą - drogą takiego "kanonu", nie pomyli się.
Życzę więc powodzenia temu, kto podejmie się tego. Ale zapewniam was - to będzie najczystszy i najsprawiedliwszy system, jaki będziecie mogli dostać. A z sensownym lvlcapem będzie jeszcze lepiej.
No chyba, że ktoś zrobi sobie całkowicie niegrywalną postać. :DDD
racoon:
--- Quote from: Florek on August 12, 2012, 12:48:29 pm ---Turn based to największy ból 2238. :)
--- End quote ---
jest takie cos jak real time, zalacz sobie i przestan plakac :)
Kombajn:
A ja, jak na nuba z południa przystało uwielbiam tury. Można obmyślić plan działania podczas walki między kęsem kiełbasy a łykiem piwa.
White150:
--- Quote from: Billy Carter on August 12, 2012, 08:58:03 pm ---No. Co jeszcze NAPRAWIĆ :P Dopóki jestem w nastroju...
Nie, nie będzie tak! Chce przynajmniej 40 lvli!
--- End quote ---
kazdy serwer posiada limit, 24 (2238), 21 (australia), 28 (requiem), 36 (tla mk2 ???), 30 (tactics), 40? (desert europe), ? (klony tla), 666 (oryginalne tla), brak limitu (wasteland 2155).
Dodam tyle ze ludzie odpowiedzialni za 2238 maja wlasna wizje gry. Nie przegadasz i tyle.
Wichura:
--- Quote from: White150 on August 13, 2012, 09:39:20 pm ---ludzie odpowiedzialni za 2238 maja wlasna wizje gry
--- End quote ---
Losowe zmiany losowych rzeczy trudno nazwać jakąś wizją.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version