Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Wichura:
Zaskoczę cię - przeczytałem pierwszy post, na resztę rzuciłem lewym okiem, zwyczajowe pierdolenie o Szopenie, które zsyła w otchłanie Junku większość tematów w tamtym dziale.
Nieprzemyślane zmiany od zawsze wydawały mi się być esencją sposobu, w jaki 2238 jest rozwijane: tu pierdolniemy szlaczek, tam jebniemy wzorek, a tu damy cekiny, żeby chujowo nie wyglądało. Nie mów, że jakieś losowe gmeraniny przy limicie AC cię zdziwiły?
Billy Carter:
--- Quote from: White150 on August 08, 2012, 09:39:30 pm ---
2008:
https://www.youtube.com/watch?v=83a1eMamxfk
--- End quote ---
Ta. I jestem stąd. Jak cała reszta. Cała Polska-Hulajnoga na Fonline wzięła się z tego wątku. Poza Atomem i L.Zabujcą. A wy, chłopoki to nie wiem czyje wy jesteście... :|
O_o
o_O
No nijak nie poznaję! Tommy'ego tylko.
Wichura:
Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie dobro czyni.
Billy Carter:
Tyś Wichura. Ja poznał.
No i każdym razie, był to jedyny czas na Fonline, kiedy żaden z Polaków nie kłócił się, wszyscy grali zgodnie, ramię w ramię, z jednym, radiowym kanałem - 44 (a i imię nasze, 40 i 4). A wrogami naszymi byli, rzecz jasna, głownie Rosjanie. (chociaż trudno nazywać wrogiem coś, co łazi w APAMKII, ma w ręku niezbalansowanego gatlinga i pincet hp) Wszystko, co miało nicki pisane łacińskim alfabetem (Americans! Ataz!! Suka! Suka Suka! xexexe) powodowało u nich poważne reakcję narodowościową. Ale, zagramańców, którzy wleźli do gry (byli nawet koreańczycy!!) było już zbyt dużo. Raz uruchomionej ciekawości nie dało się już stłumić. Atom i Scyp zaczęli tworzyć oddzielny projekt, pojawili się modderzy z NMA, którzy też biegali tam w majtach, zaczęli pomagać... i tak powstało 2238 - serwer europejski i anglojęzyczny.
No, to tyle historii.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Billy Carter on August 09, 2012, 12:54:52 pm ---Tyś Wichura. Ja poznał.
No i każdym razie, był to jedyny czas na Fonline, kiedy żaden z Polaków nie kłócił się, wszyscy grali zgodnie, ramię w ramię, z jednym, radiowym kanałem - 44 (a i imię nasze, 40 i 4). A wrogami naszymi byli, rzecz jasna, głownie Rosjanie. (chociaż trudno nazywać wrogiem coś, co łazi w APAMKII, ma w ręku niezbalansowanego gatlinga i pincet hp) Wszystko, co miało nicki pisane łacińskim alfabetem (Americans! Ataz!! Suka! Suka Suka! xexexe) powodowało u nich poważne reakcję narodowościową. Ale, zagramańców, którzy wleźli do gry (byli nawet koreańczycy!!) było już zbyt dużo. Raz uruchomionej ciekawości nie dało się już stłumić. Atom i Scyp zaczęli tworzyć oddzielny projekt, pojawili się modderzy z NMA, którzy też biegali tam w majtach, zaczęli pomagać... i tak powstało 2238 - serwer europejski i anglojęzyczny.
No, to tyle historii.
--- End quote ---
Świetna historia, scenarzyści W11 mogliby się uczyć. Tylko jak to ma się do stanu obecnego, poza tym że każdy chciał dorwać się do suta?
Ilu jest teraz DEV? I co konkretnie robią, lub już zrobili?
Jedyną robotę którą doceniam w FO, to to, co robi Cvet.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version