Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (31/70) > >>

Wichura:

--- Quote from: Kilgore on August 08, 2012, 10:09:27 pm ---Niestety "anglojęzyczne" community, skupiające się wokół 2238, jest złożone w 99% z takich płaczliwych pizd, jak wy, którzy to sami nie potrafią totalnie niczego wytworzyć o własnych siłach, a tylko srają innym do gara.

--- End quote ---
Powiedział ten, co najwięcej robi i wcale nie płacze.
Swoją drogą jak wielkim musisz być optymistą, przyjacielu, by wierzyć, że ktoś posiadający na tym serwerze moc sprawczą czyta "sugestie" i raczy się nimi przejmować. No ale przynajmniej możesz z czystym sumieniem powiedzieć, że próbowałeś.

Billy Carter:
End mode? Ach te dziewczynki i ich kucyki

Kilgore, ja wiem swoje po cichu. Wiem, kto robi co, kto i po co tutaj był, przyszedł, poszedł itd. Życzę wam powodzenia, szczerze. A wieść o zdejmowaniu lvlcapa u was raduje moje serce niepomiernie.

Żeby* dokleić wąsy. Taki sport - dokleić coś, komuś. I wpierw musi być do tego jakaś babcia. Cała.

Kilgore:

--- Quote from: Wichura on August 08, 2012, 11:00:32 pm ---Powiedział ten, co najwięcej robi i wcale nie płacze.
Swoją drogą jak wielkim musisz być optymistą, przyjacielu, by wierzyć, że ktoś posiadający na tym serwerze moc sprawczą czyta "sugestie" i raczy się nimi przejmować. No ale przynajmniej możesz z czystym sumieniem powiedzieć, że próbowałeś.

--- End quote ---
Kiedyś dałem sugestię żeby dołożyli steal/sneak check przy lootowaniu na sneaku. Zaimplementowali. Zresztą to nie wyjątek.
Myślę, że to też poprawią.

Gdzie tam widzisz płacz? Potraktuj to jako bugfix, mistrzu "nie-gram".
Btw: nie, nie zrobiłem najwięcej, ale i tak więcej, niż ty zrobisz kiedykolwiek :>

Wichura:

--- Quote from: Kilgore on August 08, 2012, 11:06:25 pm ---Gdzie tam widzisz płacz? Potraktuj to jako bugfix, mistrzu "nie-gram".
--- End quote ---
Jakże, nie byłabyż to klasyka "zabili mnie, znerfcie to"? Ja naprawdę nie gram na 2238, bo nie widzę powodu, dlatego też nie wiem jak działają te sławne 220 AC trolle. Brzmi elektrycznie, to 220 AC znaczy.

--- Quote from: Kilgore on August 08, 2012, 11:06:25 pm ---Btw: nie, nie zrobiłem najwięcej, ale i tak więcej, niż ty zrobisz kiedykolwiek :>

--- End quote ---
Skoro tak mówisz, to pewnie w jakiejś wersji rzeczywistości tak jest i będzie, amen.

Kilgore:

--- Quote from: Wichura on August 08, 2012, 11:24:27 pm ---Jakże, nie byłabyż to klasyka "zabili mnie, znerfcie to"? Ja naprawdę nie gram na 2238, bo nie widzę powodu, dlatego też nie wiem jak działają te sławne 220 AC trolle. Brzmi elektrycznie, to 220 AC znaczy.
--- End quote ---
Mylisz się, żaden AC troll nie zabił żadnej mojej postaci, za to ja i niejednego AC trolla ustrzeliłem. Jakbyś nie był głupkiem i przeczytał ten temat, to dowiedziałbyś się, dlaczego zdjęcie limitu AC to była czyjaś nieprzemyślana zmiana. Ale broń Boże, nie oczekuję tego :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version