Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Kharaam:
1. nie ma gaussa, przykro mi, też bym chciał.
2. póki nie jesteś Snajperem to small guns są do niczego na PvP, w PvE dasz rade z p90.
3. dla snajpera- S 5 P 8 E 4 C 1 I 7 A 6 L 10 (potrzebne small frame) wtedy koniecznie better criticals, more criticals, sharpshooter. strzelasz w rękę, potem w oko i przeciwnik nie ma broni i nie widzi... Luck musi byc tutaj koniecznie 10, dużo (230%) small guns
4. dla small gun burster (mój bulid) S 5 P6 E 6 C 3 I 10 A 10 L 1 (small frame, fast shot) perki: koniecznie 2x action boy, bonus rate of fire. chodzisz z dwoma p90 i siejesz ołowiem po okolicy (z bliska)- masz 12 AP a seria z p90 kosztuje Cię 3 (nie potrzebne są tutaj wysokie small guns- styknie ze 170)
5. dyskutywne jest to czy dla tych postaci potrzebne są 2x lifegiver, na pewno jeden zawsze będzie dobry- koniecznie weż go na 12 poziomie
Premislaus:
A pójście w stronę broni energetycznej?
Ostatnio polowałem na krowy, by zrobić namiot, walczyłem w trybie turowym, zabiłem krowę, a nagle jakiś koleś w bluesuitcie i karabinem plazmowym mnie rozwalił. Miałem coś drugi, trzeci poziom, desert eagle i kurtkę skórzaną.
AmneziaHaze:
robi wrażenie co, jesteś sobie strzał i zmieniasz się w proszek hehe
Kharaam:
na energetyce się nie znam w ogóle... poszukaj
jedyne co wiem to fakt, iż za każdym razem jak chcesz zrobić SEC to lecisz do Mariposy narażając się na kulkę w łeb
Wichura:
MFC. SEC robisz mając 30% Energy Weapons, na zwykłym warsztacie.
I narażasz się dwa razy - kupując i wzbogacając uran w Broken Hills, a potem w Mariposie schodząc na dół do terminala.
Choć tyle się mówi o tym, jaka to produkcja MFC niebezpieczna, a ani razu nie padłem robiąc zwiad w jednym czy drugim miejscu. Być może to kwestia szczęścia, ale wydaje mi się, że znakomita większość ludzi, których napotykaliśmy w Mariposie, obawiała się nas tak samo, jak my ich. I dlatego nie strzelaliśmy do siebie, tylko w nogi, co nieraz wyglądało komicznie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version