Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (149/150) > >>

Shande:
To NIE jest +5% dmg, tylko dodatkowe 5 dmg omijające wszystkie obrony ;) .

brzydal:

--- Quote from: kubako on January 28, 2011, 07:11:52 am ---Co to za perk bonus rate of fire?

--- End quote ---

przed grą w FO radzę zagrać w F1/2 aby poznać takie fajne rzeczy jak perki.

Ano bonus rate of fire ( w skrócie brof ) pozwala na to, abyś mógł napierdzielać ze wszyskiego o jeden APek mniej.

vilaz:

--- Quote from: brzydal on January 29, 2011, 04:34:10 pm ---przed grą w FO radzę zagrać w F1/2 aby poznać takie fajne rzeczy jak perki.

Ano bonus rate of fire ( w skrócie brof ) pozwala na to, abyś mógł napierdzielać ze wszyskiego o jeden APek mniej.

--- End quote ---

Kiepska rada... Fallout 1/2 różnią się i to sporo od FOnline. Tak więc postać idealna dla Fallouta, będzie cieniuteńka i zupełnie się nie sprawdzi tutaj.

Wichura:
Rate my poo:

Musi mieć minimum 125% Melee do produkowania Superśledzi i operowania zaostrzonym patykiem (zasięg 2, nigdy nie celuję, bom leniwy). Musi mieć 180% Repaira dla naprawiania itanzów, 100% Science na potrzeby HQ wyngla ("przywieźli wyngiel! wyngiel je we wiosce!"). 150% Outdoora to zdrowe minimum. Udźwig 100+ też. CH 3 wiadomo, taszczenie czarnuchów i rozmowy z NPCami bez mentosów. Ostatni perk - do końca to nie wiem, jak widać.
Co tu można poprawić, trzymając się powyższych założeń?

japko:
Chciałbym zrobić nową postać, ale nie wiem czy ustawiłem wszystko dobrze:

ST 6
PE 6
EN 6
CH 3
IN 8
AG 6
LK 6

Traits: Small Frame, Finesse.
Skills: Energy Weapons, Science, Outdoorsman.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version