Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (145/150) > >>

Pudzian_Koks:

--- Quote from: Sulik on January 18, 2011, 06:04:31 pm ---
-1   -    nie ma to jak wyczerpująca odpowiedz

--- End quote ---
-2 - Przecież napisał, że masz za małe HP to możesz to wziąć do serca i zrobić drugiego builda z większym HP.

Kharaam:
generalnie mam nadzieję że wiesz że z hth nie masz co marzyć o zabijaniu innych graczy- mało jest walk w TB a jak już w RT to zawsze Ci ucieknie. zdejmij dwa z CH i PER dodaj do LUCK na 10 i do bicia stworków styknie, zawsze po oczach ewentualnie możesz zdjąć 2 more crity i na ich miejsce wsadzić 2 action boye. wtedy wyciągniesz 3 celowane w oczy haymakery każdy z +15% do kryta

Sulik:

--- Quote from: Kharaam on January 18, 2011, 08:09:25 pm ---generalnie mam nadzieję że wiesz że z hth nie masz co marzyć o zabijaniu innych graczy- mało jest walk w TB a jak już w RT to zawsze Ci ucieknie. zdejmij dwa z CH i PER dodaj do LUCK na 10 i do bicia stworków styknie, zawsze po oczach ewentualnie możesz zdjąć 2 more crity i na ich miejsce wsadzić 2 action boye. wtedy wyciągniesz 3 celowane w oczy haymakery każdy z +15% do kryta

--- End quote ---

dzieki za wyczerpująca odpowiedz

nie brałem hth nawet pod uwagę jesli chodzi o pvp , chodziło mi raczej o postać do zabawy w mieście  (thief kiler) i eventy nonpvp

10 luck nic mi nie da jeśli nie będę miał Bet crit (pe 6) cha tez mi dla tego typu postaci potrzebne
haymerked dobry tani ale bez armor pierc, i raczej słabo sie spisuje w KO (mobow NPCow)

traderowski:
Lepiej zrobić postać pod melee:P

Shande:
Moj rt crippler z opcja bycia pod tb
4st
8pe
6en
1ch
6in
6ag
10lk
finezja i small frame
perki:
awareness lub tafness
more krytz
better krytz
lifegiver
lifegiver
more krytz
more krytz/sharpshooter jak ktos lubi duzy sight range
do tego mozna kole i fajki wziac
i wariant bardziej tb
2 st
8pe
6en
1ch
8ag
6in
10lk
finezja, small frame
awareness lub tafness
more krytz
better krytz
lifegiver
wpn handling
brof
more krytz
do tego jet i buffout i fajki
ja uzywam generalnie tego pod rt i niezle sie sprawuje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version