Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (138/150) > >>

vilaz:
Fakt finezja krytycznie zmniejsza obrażenia, dlatego się musisz zastanowić czy chcesz tą postać pod obrażenia czy pod crippla ^^

Profesorek:

--- Quote from: Dozer on November 27, 2010, 06:43:25 am ---Profesorek możesz zmniejszyć  zręczność i wypic nuka cole, intela tez i lyknac mentaty kiedy bedziesz kupowal profke i zwiekszyc zasieg wzroku, bedziesz mogl byc snajperem jak wezmiesz w lapki laser rifle (powszechnie dostepna bron) i sugeruje co najmniej 2 more critical pocripplujesz :)

PS. Finezja jest nieopłacalna bo zmniejsza obrażenia (dowiedziono naukowo)

--- End quote ---

Edit:

jezeli to ma byc crafter-sniper to musi miec 9 ( ewentualnie 8 ) int zeby styknelo narozdanie skill poitow na ew, science i fa

taaa tylko ze snajper potrzebuje 10 luck, to ma byc postac do wszystkiego, myslalem zeby pozniej zrobic bojowke jak ogarne gre

Wymyslilem calkiem inny build dla snajpera ew craftera poz 3 do PvE ale mam jeszcze kilka malenkich dylematow z perkami

http://img574.imageshack.us/i/crafterew3sniper10luck.jpg/

critical chences:

eyes- 75%

zastanawiam sie czy lepiej jest dac healera zamiast avarnesa na 3 poziomie i mysle nad daniem mu 2-uch lifegiverow (12 i 15lv) wtedy by mial 174hp kosztem  sharpshootera, wtedy bylby to build pod nuke i fajki, tylko nie wiem jak z dostepnoscia fajkow (bo wczesniej wyczytalem, ze nie da sie ich craftowac)

Floodnik:
Ja to bym do wzięcia profesji użył drugów.
Albo nie robił snajpera-craftera, tylko np. burstera-craftera. O wiele łatwiej.

Profesorek:

--- Quote from: Floodnik on November 28, 2010, 04:43:30 pm ---Ja to bym do wzięcia profesji użył drugów.
Albo nie robił snajpera-craftera, tylko np. burstera-craftera. O wiele łatwiej.

--- End quote ---
przeciez nie ma czegos takiego jak burster ew (nieliczac niecraftowalnego, nieekonomicznego i nieefektywnego gattling lasera)

Dozer:
Profesorek a czemu odrazu 10 lk? Kiedy masz 6 LK możesz brac perka "more criticals" który daje taki sam efekt jak 5 punktów szczęscia (możesz brać go 3 razy), chyba opłacalne nie?
Mój snajper energy ma 6 luck i własnie ten perk i bardzo ładnie mu idzie wybijanie broni z rączek i krytowanie za niezły dmg:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version