Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (134/150) > >>

Wichura:
Za skomplikowane to. W skill bojowy ładuj tyle, żeby mieć te 80-95% na maksymalnym oczekiwanym dystansie.

vilaz:
Niestety tak się właśnie power bulidy robi :P zamiast se pograć ludzie wolą policzyć, mieć 100% pewności, że się wyrobią na tym 3-4 INT a potem się męczą z expieniem ino po to żeby być own-mothafocka-everything in sight.

No nic, każdy gra po swojemu. Dla mnie pięknem FOn'a jest eksploracja ...pomijając fakt, że jej mało to podbudowywuje se te braki role-playem i pomaganiem nubkom :*

btw. Ahoj nubku, któremu najpierw połamałem obie nogi, rękę i oślepiłem tylko po to żeby później umówić się w NCR i obdarować skórkami, metal armorami, smg'kami i kulkami ;>

Floodnik:
Tylko skąd będzie wiedział, ile potrzebuje ładować w skilla...? Po to jest ten wzór.
@vilaz - zapomniałeś o modyfikatorach celowania.

Rascal:
build tradera ?

jakies pomysly?

moja koncepcja (podejrzewam ze bledna)

tag:

sg (zeby czyms expic)
out (zeby dojsc do celu bez stracenia all staffu)
bart

triats:
Good Natured, fast shoot

6   (zeby cos uniesc)
6  (zeby cos widziec)
1   low hp (ale po co mi duzo tym sie bic nie bede wyexpie na questachpare lvl troche moleratow wejdzie i styka)
10  (zeby byc przystojnym i bogatym, a przy okazji mozna robic teamowe taxi)
10  (coby szybko skill poitnsy wpadaly)
6    (8ap styka do ubica mola)
1    (a to peszek :F)

jakie perki dla tradera needed ?

chcialbym mu dac spooro barta i outa small podbic ja wiem do 100 moze zeby w mola trafic na pustyni.

ahaaa nie chce go maxowac tylko dac przyzwoite parametry vide
100sg
150bart
150out

vilaz:
8 ap... hmm z fastshotem masz 3 strzaly przy 9ap

Radziłbym uciągnąć nieco z PE i int/Ch bo 1EN to strasznie mało. I ciężko takim expić i nie raz możesz ze stuffem głupio wpaść :/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version