Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Floodnik:
--- Quote from: SMM2501 on November 03, 2010, 06:17:01 am ---A mała zmiana polegająca na zdjęciu 2 z AG i przerzuceniu na E wygląda dla Was rozsądnie? Wtedy wychodzi 8 A (9 AP) i 2 serie tylko na coli (co i tak nie jest wielkim problemem bo tak czy inaczej postać dostaje 2 strzał dopiero na 21 lvl, a więc jest to dopak do pvp bo expić i tak się na tym nie będzie). Wychodzi wtedy 19x hp.
Pozdro
--- End quote ---
Cola daje +1 AG, więc mógłbyś zdjąć jedynie 1 z AG(miałbyś 9 AG). Tutaj wchodzi cola i action boye, no i masz dwie serie.
Red Dot:
On potrzebuje 2 pkt jak już coś, jeden więcej w endurance to jakieś nieporozumienie.
Floodnik:
Tylko informuję jak to jest.
SMM2501:
Witam
Floodnik drobny błąd z Twojej strony. Branie 9 A jest mało opłacalne - daje to 9 AC i 9 AP. 8 A daje 8 AC i 9 AP. Mogę spokojnie zdjąć 2 z A i i tak wyciągnąć 2 serie. 9 AP z A + 2 AP z Action boy x2 +1 AP z Coli = 12 AP. Build 11 AP wydaje się bardzo rozsądny. Możliwość wypicia coli poprawia go w tb, w rt to właściwie bez różnicy choć wiadomo, że AP to nie tylko strzały, także doc, fa, reload...
Teraz pozostaje proste pytanie. Czy więcej warte są 4 HP czy zmniejszona szansa na złamania wynikająca ze wzrostu E z 6 do 8. Ktoś może zna wzór na tę szansę?
Innymi słowy czy lepiej wyciągnąć 11 AP przez wzięcie 10 A i jednego Actiona (przy równoczesnym posiadaniu 6 E i 2x lifegiver) czy też trzeba dać 8 A i 8 E dociągając AP na wymagany poziom 2x Actionem?
Pozdrawiam
Floodnik:
--- Quote ---Floodnik drobny błąd z Twojej strony. Branie 9 A jest mało opłacalne - daje to 9 AC i 9 AP. 8 A daje 8 AC i 9 AP. Mogę spokojnie zdjąć 2 z A i i tak wyciągnąć 2 serie. 9 AP z A + 2 AP z Action boy x2 +1 AP z Coli = 12 AP.
--- End quote ---
Mieszasz... Masz 8 Agility - 9 Action Points. Bierzesz 2 Action Boye - masz 11 Action Points. Pijesz cole, masz 9 Agility, ale nadal 11 Action Points... 2 punkty agility dają ci 1 Action Point. Ja mówię, abyś odjął jeden punkt przez co masz 9 AG, po wypiciu coli będziesz miał 10 AG co daje 10 AP - i to jest właśnie build pod colę. Nie ja robię błąd, tylko Ty ;) Przy 8 Agility nie wyciągniesz 2 serii, chyba że będziesz brał Jet/Ciastka.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version