Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
TheRiot!:
hmm nie lepiej ci dac 2x brd? 16% krytyka to... 16% krytyka.
Postać MUSOWO pod rakietnice/flamer, innych to po prostu szkoda ammo.
kttdestroyer:
no, naprzyklad BRD x2 i skilled jak riot podal. I wtedy moglbys postarac sie troche wiecej wpakowac w BG skilla. Ale na minigun to raczej trzeba miec 240+. Ale to wszystko jak dlamnie osobiscie bardziej na PVP niz PVE.
PS Z Taka postacia jak podales moglbys nawet spokojnie brac udzial w PVP (z 188%), tylko wtedy wylacznie z Rakietnica.
Trzeba tez pamietac ze postac turnbased jest zupelnie inna niz postac realtime. Na Turnbased PVE np; zamiast HP mozna spokojne zainwestowac w duza ilosc AP, i wtedy takze BonusMove jest uzyteczny. Osobiscie na PVE buduje wylacznie na turnbased, a na PVP na realtime.
BILLYtheKID:
postac na PvP jest pare stron wczesniej... wiec sie bedzie nadawac po malych przerobkach spox czyli wracam do gry
Daro:
Nawet do PvP nie potrzebujesz 240% w BG. 180% przy 6 PE spokojnie wystarczy. Nie zapominajcie, że BRD wymaga 6AG, a BILLYtheKID ma na tej postaci tylko 4 AG.
Jeśli planujesz wziąć bonusy do kulek, sugeruję zredukować EN do 8 i podnieść agility o 2.
TheRiot!:
ja zawsze w BG dawałem 200% i nigdy nie miałem problemów z zabawą bronią :P
a w expie BG jest o tyle prosto, że najpierw jedziesz na questach 3 lvle ( albo mentaty albo bazowo 3CHA ) i wszystkie punkty dajesz w BG i masz juz dobra podstawe pod expa bronia ;P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version