Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Senteza:
Omen. Konkrety plx. Screenik najlepiej. Ofc na 10 lucku bo to o nim mowa że papier. Bez drugów i handlinga tyle nie zrobisz. A i z nimi ledwo. Poza tym robisz to co Bracia na 4um Rda. Tak więc zacytuj mi fragment w którym mówię że 222 hp na "sniperze" to papier? :F
Floodnik:
A mowicie o gosciu pod plasme na 2 strzaly w oczy pod rzad czy tylko jeden?
Bo jeden to luzik, bedziesz mial i duzo hp i tak dalej, ale pod 2 juz musisz troche poswiecic :P
Shanna:
--- Quote from: Senteza on September 25, 2010, 04:46:34 AM ---Poprostu 4 end razi oczy ;d A na charku który ma max 30 hex zasięg 177 hp rewelacją nie jest. Więcej bez wpn handlinga/drugów nie pociśnie. na 30 hex jesteśmy w zasięgu BG którzy mają tańszą/łatwiej dostępną broń, 200+hp, taką samą/większą(na brofie) szybkostrzelność a i zasięg większy.
Tak więc...
@Shanna
Tak, 170 hp to imho mało dla takiego "snipera"
--- End quote ---
Po tych smiesznych zmianach bg nie jest w stanie zabic takiego snipera w bosie dwoma burstami, chyba ze wejdzie jakis krytyk. Ale faktycznie dla takiej postaci optymalne jest to 200hp. Wracajac do dmg, porownajcie sobie 2 bursty z avka/lsw do dwoch celowanych w oko z plazmy...
GHOST444:
Mam prośbę, czy mógłby ktoś podać build big gunnera i energy gunnera takiego, aby radził sobie z karawanami SF pod tury jak i PvP w miastach.
omens18pl:
Nie doczytałem ze bez drugów , ja mam cos takiego
Psycho,Buffout,Fajki,Cola
ST3
PE6
EN8
CH1
INT6
AG8
LK9
Trait: Small Frame
perki: