Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (105/150) > >>

Eustachy:
Wziąłbym na twoim miejscu drugiego livegivera zamiast jednego Toughnessa, HP zawsze tobie będą mogli zjechać z bazooki albo krytykiem omijając DR, a dodatkowe hp na pewno się przyda.

Edit+

--- Quote from: Floodnik on August 31, 2010, 02:08:19 PM ---No, jeśli już jesteśmy takimi masochistami :P
Bez armora toughness nie zrobiłby różnicy, ale np. w Brotherhood Armor z toughnessami będziemy mieć 35% normal DR, bez = 25%.

--- End quote ---
eee....
Na poprzednim vipe BA dawał 40% DR + 2 Toughnessy = 50% DR, miało się przy tym obronę na normal 12/50 -  zmienili to? 0_o

Floodnik:
To jest build pod Jet Eustachy, a Jet daje -15% DR.

Eustachy:
a tak, przegapiłem to :P
z jednym livegiverem 195HP, z dwoma 223.
Jedyne co mógłbyś zacząć do tego brać, to Beer i Cigarettes -1PE +5DR.

Zastanawia mnie jedna rzecz, czy na tym vipe Buffout który daje +2 do EN, zwiększa przy tym hp postaci tak jakby miała te dwa EN więcej? (na poprzednim tak nie było)

Wieprz:

--- Quote from: Eustachy on September 01, 2010, 01:45:42 PM ---
Zastanawia mnie jedna rzecz, czy na tym vipe Buffout który daje +2 do EN, zwiększa przy tym hp postaci tak jakby miała te dwa EN więcej? (na poprzednim tak nie było)

--- End quote ---

Niestety to Nie będzie posiadało swojego efektu Bo:

Jak dodajesz se 2 EN to musisz wbić lvl aby uzyskać te dodatkowe HP
Jest to Opcja Jednorazowa bo Kto normalny będzie brał Buffouta co lvl
a na 21 lvlu te 10-12hp Niewiele robi Jak na Jeden raz

Pozdro

Shanna:

--- Quote from: Eustachy on September 01, 2010, 01:45:42 PM ---

--- End quote ---

I teraz tez tak jest, to nie działa.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version