Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (97/150) > >>

Imprezobus:
keUr, mam dostęp do kilku bozarów...
^^

pico143:
1.Nie mam altów,bo postacie notorycznie kasuję. Słyszałeś o czymś takim,mam nadzieję.
2.Ależ tu są gracze z niezbędnym doświadczeniem,którego mi wciąż brakuje.
3.Czytaj uważnie! PVP POTEM- INNĄ POSTACIĄ,ZACZNĘ ALTOWAĆ. Ta postać ma być SAMODZIELNYM EW SNIPEREM,KTÓRYM POEXPIĘ I ZAROBIĘ.Może na capsie zrozumiesz,co piszę. Może po prostu napisałem za dużo...:D
4. W tym punkcie cię nie skrytykuję,bo rację ,nie do końca (bo jeszcze wszystkich nie ma :D),ale masz. Rzeczywiście,znalazłem małą dyskusję. Kombinując z tym powinienem coś osiągnąć. I to odbija ci wszystkie 3 powyższe punkty,bo w ogóle nie powinienem pisać.;P

Wichura:

--- Quote from: pico143 on August 15, 2010, 07:40:45 PM ---Tłumaczenie po to,żeby Wichura przypadkiem nie uznał,że nie jestem godzien pomocy ;> toż to spec od grania bez altów.^^
--- End quote ---
Jak to opinia wlecze się za człowiekiem, nawet kiedy jest nieprawdziwa :>
Specem od gry jedną postacią byłem całkiem długo, a potem uznałem na sposób nieco punkowy, że jebać system, bo jest głupi. Głównie mnie Repair zirytował, żeby cokolwiek naprawiać, trzeba mieć te 180-200% i tak powstał Chocapi... tfu, Huragan. A potem już poszło z górki.

Do rzeczy - postać bojowa lub prawie bojowa nie powinna mieć 3 CH, to bez sensu. Jak chcesz z kimś gadać, zażywasz Mentantsy - moją małpiatkę z 1 CH po tych pigułach wpuścili do Vault City bez trudu. Jak nie masz Mentantsów, to ci dam do zrobienia profki.
A jak chcesz pogadać z moimi dziewczętami na temat tworzenia ludzika, zapraszam na IRC, kanał #sq, szczegóły mam w podpisie.

KerUr widzę, że po krótkich przymusowych wakacjach jesteś znów w wysokiej formie trollingowej :>

KerUr:

--- Quote from: Imprezobus on August 15, 2010, 08:59:08 PM ---keUr, mam dostęp do kilku bozarów...
^^

--- End quote ---

spoko daj mi ich Screna zebym obcykał wymagania i możliwosci, single, burst itd "]

Floodnik:
Lol?
http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Bozar

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version