Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (96/150) > >>

KerUr:

--- Quote from: pico143 on August 15, 2010, 07:40:45 PM ---Na początek mówię,że dopóki w tej grze czegoś nie osiągnę (czytać: nie dołączę do jakiegoś gangu (14-latek? Niemożliwe,niestety) lub nie stworzę własnego (z kumplami...to bardziej realne) nie chcę mieć żadnych altów ani żadnego uber PvP koksa rozwalającego na 1 hita. Testuję sobie wszelkie rodzaje postaci,aby dopasować czym pogra mi się najlepiej.
Za to chcę sobie zrobić SAMODZIELNEGO  energy snipera. W falloucie 1/2/FT to jeszcze było proste,bo był trait Talent,ale tu już jest gorzej...
Na Tag skille mam pomysł - EW,Science,FA. Dobry? Według poradnika do crafcenia EW wystarczy ten skill i science. Prosiłbym o pomoc w dobraniu S.P.E.C.I.A.L (konieczność - charyzma minimum 3. W końcu trzeba do Enklawy dołączyć,przynajmniej na chwilkę) i traitów,bo mnie szlag z tymi punkcikami trafi.
A tak,perki także (myślę,że obowiązkowo - jak najwcześniej 2 Lifegivery,aby nadrobić braki w EN (najpewniej,bo to snajper),Better Criticals i more criticals,ile razy tam się to da). Proszę o opinię na ich temat oraz o uzupełnienie,co powinienem dodać.
I proszę was,odpuścić sobie,że hybryda jest g***o warta. Chcę tym czymś naexpić,zarobić, poznać nieco ludu i założyć gang/dołączyć do jakiegoś istniejącego. Dopiero wtedy się pobawię w buildy pod pvp. Nie,nie tępe PK,gdzie ubija się bezbronnego bluesuita. Myślę o PvP z równymi sobie graczami. Sam już się przekonałem,że to irytujące,być tak ciągle zabijanym za nic.  Tłumaczenie po to,żeby Wichura przypadkiem nie uznał,że nie jestem godzien pomocy ;> toż to spec od grania bez altów.^^
Za pomoc serdeczne Bóg zap...a,tak,niewierzący chłopak ze mnie.:P Dziękuję z góry ^^
Edit: Ops,czyżby offtop? Chociaż...moze po prostu zachęcenie do dyskusji i tworzenia tych buildów ;>

--- End quote ---

1. skoro, jak napisałeś, testujesz różne buildy to znaczy ze masz alty
2. skoro, jak napisałeś, testujesz różne buildy to znaczy ze powinienes sam wybrac najbardziej odpowiadajacy  SPECIAL+ perks
3. skoro, jak napisałeś, testujesz różne buildy to znaczy ze wiesz ze hybrydy sa gówno warte dla postaci PvP
4. skoro, jak napisałeś, testujesz różne buildy to znaczy ze nie przeczytałeś tego tematu który dokładnie opisuje wszystkie chyba buildy jakie człowiek wymyślił

Floodnik:

--- Quote ---toż to spec od grania bez altów.^^
--- End quote ---
Ta, szczególnie patrząc na jego avatar :D

--- Quote ---tematu który dokładnie opisuje wszystkie chyba buildy jakie człowiek wymyślił
--- End quote ---
where

KerUr:

--- Quote from: Floodnik on August 15, 2010, 08:34:55 PM ---where

--- End quote ---

emmmm here ?

Pandemon:
Więc drodzy panowie podajcie mi builda na snajpera pod Bozar :P

KerUr:

--- Quote from: Pandemon on August 15, 2010, 08:42:07 PM ---Więc drodzy panowie podajcie mi builda na snajpera pod Bozar :P

--- End quote ---

Wiec daj mi ten Bozzar najpierw a juz za moment ci takowy podam ;p

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version