Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
TheRiot!:
--- Quote from: Eustachy on July 15, 2010, 01:36:56 PM ---Pokombinowałem trochę i jednak masz rację, da się taki build zbudować, ale będzie miał mało HP jak na BG :D
Small Frame
Fast Shot
ST 6 (po podliczeniu wszystkiego akurat zostało tyle, ile LSW wymaga)
PE 6 (wymagane na BROF)
EN 6 (wymagane na Toughness) [Livegiver wymaga 4]
CH 1 (zbędny bajer)
IN 6 (wymagane na BROF)
AG 10 (wymagane 10 AP na dwie serie na turÄ™ z BROF) [BROF wymaga AG 7, BRD AG 6]
LK 6 (wymagane na Toughness, Bonus Ranged Damage i More Criticals)
Perki:
3 - Toughness
6 - Bonus Ranged Damage
9 - Bonus Ranged Damage
12 - Livegiver
15 - Bonus Rate of Fire
18 - More Criticals
21 - More Criticals
Samo LK 6 daje 6-15% szansy na krytyka + 2 more crit = 16 - 25% szansy na krytyka :)
--- End quote ---
manero:
Beznadziejny ten build. 175hp? Zabija go pierdnięcie, a to ma być BG. W dodatku LSW jest kijowe także build pod tą broń to poroniony pomysł. Mimo to lepszy niż to co narysował Ficzy. 9 endurance i bez doctora z bronią dwuręczną :ooo Mam całkiem niezły build na czystego BG, ale... nie zasłużyliście.
TheRiot!:
wyślij mu na priv, przecież to tylko tajniak z RDA ::)
Dark Angel:
dzisiaj LSW sa do dupy. Nie robi sie BG pod kryty , chyba ze z bazooka .;] A ,jesli chodzi o lsw i avanger to brd sie bierze i 6 lk . Wedlug mnie magiczna granica dla BG jest 200 hp + , mozna zaczac robic builda na 6 EN i 2 lifgiver - 200 hp +
Ficzy:
--- Quote from: TheRiot! on August 04, 2010, 05:48:21 PM ---Mam całkiem niezły build na czystego BG, ale... nie zasłużyliście.
--- End quote ---
hmm manero podziel sie:)
doktor fakt lepszy,,, wlasnie snajper odjebal mi reke i po chwili tylko moglem bluzgac z ziemi na pieprzonych ruskow...
ale w trakcie walki to na nic, wole zostac przy fa.. licze ze ta magicznie heroiczna wytrzymalosc nie pozwoli mnie polamac...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version