Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Florek:
--- Quote from: Dark Angel on July 26, 2010, 09:03:14 AM ---Bo to jest tak.. Lata sobie BG na psycho czy tam plasma rifle na psycho... I on ma 1 PE bo wzial Psycho prawda? W oczy czesto beda szly no Damage , a nawet jak mu rozwalisz oko to nic nie traci bo i tak ma 1 PE :P .. dlatego musisz strzelac w rece , az mu zlamiesz reke i bron mu wypadnie na ziemie . A z kolei Bigunerzy dokanczaja sprawe zabijajac go :)
--- End quote ---
1 PE z psycho, a 1 PE z blinda to inne PE. Potestuj. :S
Silu:
Witam.
grałem w Fonline jakiś czas temu, zacnie się grało, ale potem powoli zaczęło się nużyć. W sumie miałem 3 podejścia, pierwszy zaraz po starcie bety, czyli dokładny rok temu w wakacje, dobiłem do 21lvl sg sniperrem i był Wipe. Po Wipie znów dobiłem do 21lvl sg sniperem, po czym zaczęło mi się nudzić i grę zostawiłem. Potem wróciłem po jakimś pół roku, lecz gra znudziła mi się już przy ok 10 lvl (sg sniper).
Ale czemu o tym wszystkim piszę? Bo teoretycznie grę powinienem znać, nie licząc nowych features ciągle na bieżąco przez devów dodawanych. A jednak się okazuje, że gry chyba nie znam. Wcześniej można było WYMIATAĆ sniperem z 5-8-6-1-8-6-6 i small guns na 240 z perkami awereness, toughness, 2xlife giver, better critical. Strzał w oczy równał się 90% przypadków krytyk. Teraz musiało wiele się zmienić, bo jak forum długie i szerokie wszyscy dla snajpera zalecają 10LK i 3xmore criticals + better criticals, by walić krytykami po oczach.
Więc konkrety:
1. Prawda to z powyższym? Obecny musowy build snipera criticera to 10lk i wszystkie perki z rzędu do critsów?
2. Gdzieś czytałem, że wrócił krytyk instant death. Prawda?
3. By mieć jakiś powiew świeżości, myślałem na buildem snipera energy. Ale boję się mieć sajgon z amunicją. Generalnie warto nim grać jeżeli nie chcę crafcić ammo samemu (z ewentualnym altem crafterem)? (jeżeli przy sniperze EW crafcenie to konieczność to poprosiłbym jakiegoś dobrego builda właśnie na takiego samowystarczalnego EW snipera)
Jak mi się coś przypomni to jeszcze poproszę o rady zanim zrobię postać.
TheRiot!:
1. yup prawda.
2. tak, sÄ… instanty.
3. pod jet?
Silu:
Nie chcę brać dragów.
Wersja robocza:
6
8
6
1
7
6
7
Traits Small frame, good natured
Otagowane EW, FA, Outdoor
Perki - 2(3)x more crits, better crits, life giver, toughness + jeszcze nie wiem, co.
TheRiot!:
może
6
8
6
1
8
6
6
?
wyglÄ…da lepiej.
traity te same