Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (80/150) > >>

BILLYtheKID:
IHMO wyglÄ…da spoko tylko niebardzo wiem po co ten sharpshooter, nawet po ostrym cpansku niewykozystasz zasiegu widzenia

TheRiot!:
Ponieważ ten koleś będzie ninja scoutem! a mając awarness i 12 PE jest zajebistym ninja scoutem!

Floodnik:
Odejmij trochę od throwing, weź trait one handed = +30% do szansy na trafienie, co zrekompensuje mniejszą ilość % w skillu. Punkty te walnij w Sneak.
Mój sneaker ma 5 ST, co daje maksymalny zasięg rzucania dla granatów i trochę hp. Przy tym jednak 6 EN(Również będę miał 200hp dzięki dwóm dodatkowym punktom ST) oraz 7 PE(Sharpshootera też nie mam, za to mam Ghost i to mi daje 330% Sneak. Mogę przecież podbiec bliżej te 7 hexów niż gdybym miał 8pe + sharp, i tak mnie nie będzie przeciwnik widział :D)
Jako że chciałem mieć 330% Sneak, obok dałem jedynie w Throwing, z Doc czy FA rezygnując.

Jack Torrance:
Mam pomysł żeby po wipe (kiedykolwiek by był) zrobić tego samego SG snajpera, którego mam, ale zamiast Bloody Mess wziąć Finezję. Co myślicie, dobry pomysł, zły pomysł? Wiem, że trudniej będzie go wyeskpić na 21 lev, ale potem może być ciekawie... Macie jakieś doświadczenia?

Dark Angel:
Taak ,że jak już to 10 LK + finezja Better crit i 3 more criticalls. Wtedy to jest crippler... Inaczej twoja postac nie zabije raczej kogos.. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version