Tu masz builda pod 2x buffout i 2x jetST1 PE7EN10CH1INT6 AG6LK10Traity Small Frame, Bloody mess (Nie było co wybrać)3Toughness6More Criticals9Better Criticals12Life giver15Sharpshooter/drugi Lifegiver18 More criticals21More criticalsTag skillsEW około 230% tu pewny nie jestem ile dać bo nie gram energyDoc 100%Trzeci wedle uznania itak ci ze 20 sp zostanie
Hej.Mój kumpel od jakiegoś czasu gra w FOnline.Ja niestety nie znam się na SG oraz EG, a on pytał się mnie, czy jego build jest "dobry".Screen: http://img63.imageshack.us/f/screen02072010173812.jpg/Czekamy niecierpliwie na odpowiedzi ekspertów .Pozdrawiam
Energy jest dobre jeśli nie grasz sam, bo po pierwsze ciężko wtedy zdobyć amunicje i broń, a po drugie samotnie nic nie zdzialasz jesli Twoj przeciwnik ubiera Tesla Armor. Small gunner jest w sam raz dla lonera, wystarczy dobrze go zbudować i na turach mozesz nim poownować I jesli grasz sam to bierz zawsze tak zebys mogl tworzyc wlasnorecznie przedmioty ktore sa niezbedne do gry (energy - laser rifle + mfc wystarcza). Jesli grasz z kims i masz zapewnione kapsle lub gotowe przedmioty to outdoorsman.
Energy sniper bez jeta krótko mówiąc ssie. Dlatego jak nie masz zamiaru brać jeta, albo Cie na niego nie stać to sobie odpuść energy snipera, możesz ewentualnie sie pobawic w jakieś plasmowe buildy, typu tank pod psycho z plasmą, ale to dość drogi interes.