Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Kharaam:
no co Ty, z tego co wiemy, jedynym sensem życia GMa jest dojebywanie graczom, kradnięcie naszych itemów podczas "rollbacków" i psucie świeżo wykraftowanych snajperek, p 90 i avengerów...
Kilgore:
--- Quote from: Floodnik on June 29, 2010, 10:35:41 PM ---GMi lubią się bawić "szczęściem" graczy. Ostatnio był temat, gdzie gość upierał się jak po utarczce z GMem dziwnym trafem przestało mu się udawać kraść. Tzn. expił, kradnąc i podkładając ślepemu NPCowi capsa, a jakiś GM zrobił sobie żart i wpłynął na jego częstotliwość nieudanych kradzieży. Jakiś czas po założeniu tematu wszystko magicznie się naprawiło :D Czyli jednak.
--- End quote ---
:D
Dzięki stary za ten kawał, uśmiałem się do łez :)
Wichura:
--- Quote from: Kharaam on June 30, 2010, 11:35:44 AM ---no co Ty, z tego co wiemy, jedynym sensem życia GMa jest dojebywanie graczom, kradnięcie naszych itemów podczas "rollbacków" i psucie świeżo wykraftowanych snajperek, p 90 i avengerów...
--- End quote ---
A tam kradnięcie. Z dobrze poinformowanych źródeł (deathclawy na dachu ćwierkały) wiem, że w czasie rollbacków, kiedy serwer oficjalnie leży, GMowie buchtują po bazach i namiotach, używają Science na itanzach, a potem materiały skrzętnie ukrywają w niestrzeżonych kopalniach. To jest ten balans, o którym tyle się mówi, obieg materii w wastelandowej przyrodzie :>
Igliczka:
moze mi ktos powiedziec co wczesniejsze posty maja wspolnego z buildami???
TheRiot!:
gówno. Jasno odpowiedziałem ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version