Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Wichura:
--- Quote from: Igliczka on June 15, 2010, 10:24:54 AM ---zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie czy perk living anatomy jest skuteczny (jezeli chodzi o obrazenia) czy to po prostu strata perka?????
--- End quote ---
Living anatomy daje +5 do całości strzału, na przykład waląc z SMG za 50 dmg bonus to 5 - łącznie 55.
Bonus Ranged Damage daje +2 do kuli, czyli jeśli z tego samego SMG udało się trafić pięciu kulom za 50, to bonus jest 10 (5x2) - łącznie 60.
Living anatomy dodaje też 20% skilla Doctor.
Igliczka:
BRD to mam joz od dawna zastanawialam sie jak ten perk ma dzialac w przypadku burstow, ale i tak wezme tego perka dzieki 20% do doca moge sobie podbic outa do 40% i wtedy bedzie sens do chara dodac 1 poz armorera xD
Mixer:
Witam dopiero niedawno zacząłem grać w FOnline. Postanowiłem sobie ze zacznę grac krafterem i w chracter planer wyszło mi coś takiego.
O cencie czy będzie dobry czy może coś w nim zmienić. Cenie sobie dobre i przydatne uwagi.
http://img413.imageshack.us/img413/1418/crafter.png
manero:
--- Quote from: Mixer on June 22, 2010, 02:25:09 PM ---Witam dopiero niedawno zacząłem grać w FOnline. Postanowiłem sobie ze zacznę grac krafterem i w chracter planer wyszło mi coś takiego.
O cencie czy będzie dobry czy może coś w nim zmienić. Cenie sobie dobre i przydatne uwagi.
--- End quote ---
Speech, Barter? Salesman, Speaker? Fonline ma BARDZO niewiele wspólnego z Falloutem jeśli chodzi o przydatność umiejętności i tworzenie postaci. Tutaj możesz się wyłącznie napierdalać albo krafcić więc umiejętności społeczne sobie odpuść. Ciężko powiedzieć coś konkretnego żeby nie urazić Twojego tworu. Poczytaj poradniki, tutoriale i dopiero wtedy stwórz postać bo sądząc po zaprezentowanym, nie zrobiłeś tego.
Wichura:
--- Quote from: Mixer on June 22, 2010, 02:25:09 PM ---Witam dopiero niedawno zacząłem grać w FOnline. Postanowiłem sobie ze zacznę grac krafterem i w chracter planer wyszło mi coś takiego.
--- End quote ---
Speech jest bezużyteczny. Science powyżej 100% nie ma sensu.
Jeśli chcesz kraftera, zrób coś takiego:
Zalety:
- może wziąć 2 level Small Guns i 2 level Armorera, 1 level Small Guns i 3 Armorera lub 3 Small Guns i 1 Armorera
- naprawia wszystko z narzędziem (Tool) w łapie
- okrutnie szybko zasuwa po mapie
- od biedy się sam poskłada (Doctor)
Wady:
- nie nadaje siÄ™ do walki PvP
- nie ma żadnych ciekawych bonusów bojowych oprócz perka BRoF
- z 1 LK zdarza się, że upada w walce lub wypuszcza z rąk broń
Ale albo rybki, albo akwarium. Jak chcesz typową bojową małpę, czyli ludzika stricte pod napierdalankę, mogą zaproponować to mądrzejsi ode mnie, ale zapewniam - zdziwisz się, że czymś takim można grać :>
Aha, jak koniecznie chcesz handlować, zamiast w Doctora pakuj w Bartera, od dłuższego czasu skill ten wpływa tylko na czas dostępny na handel - dwie minuty to całkiem sporo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version