Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (62/150) > >>

Sir Hubert:

--- Quote from: omens18pl on June 13, 2010, 04:43:34 PM ---Ten mój ostatni build to proponowałem pod 1 buffout Hubert twój na zejściu nawet nie będzie się mógł ruszyć, wiec jak podczas walki buffout przestanie działać to nawet z miasta nie wyjdziesz.

--- End quote ---

jezeli zamierzasz nim grac na codzien to tak rzeczywiscie zycze powodzenia :) to jest postac na 25 minutowe tc wpada siedzi czysci i pod koniec tc wychodzi do np namiotu pod danym miastem i to wszystko. Wez sobei 2 buffy i sam zoabcz ile to dziala  na jedno dobre tc spokojnie wystarcza

Dark Angel:
Buffout bierze sie na looting ;]
Jesli chce sie wymiatac nie chce mi sie bawic w 6 PE zeby miec BROF :>
Wole miec od poczatku 1 PE wziasc psycho i radze sobie pod oslona ( jadac na psycho trace 5 pkt. wole ja wsadzic zeby miec 10 AG , 10 EN i 6 ST :>  bla bla - biorac 2 jet buffout i psycho sile mam nawet na 8 )

Perki:
3 (co sie chce)
dalej 2 BRD , 2 lifgiver, 2 AB ( lub 1 AB + More crit )
Biorac tesle i avanger postac jest bardzo dobra do kontrolowania sytuacji w zabudowanych miejscach . ( bedac na psycho mamy nawet czas zeby podbiec i walna z 1 hexa 3 seriami ) :>

Wczesniej pokazywalem build do dobrego jet tanka lub without drug build jak kto chce  to bierze - jak nie,  to nie. ;)
Celnosc jest dobra na 3 PE na tylu bg skill ;) Mozna tez wziasc 6 PE i zmniejszyc AG i IN ( zyskujemy jedno AP przy strzelaniu 3 serri - build pierwszy na jet - 18 AP = 3 x 6  .  na jet - 16 AP = 3 x 5 + 1 . build pierwszy 18 AP = 3 x 6 ( nie wiem czy 1 czy drugi lepszy , poniewaz build pierwszy ma wiecej ap , czyli szybciej sie laduje . Jednak w buildzie drugim mamy 1 ap wiecej po 3 seriach .

Igliczka:
zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie czy perk living anatomy jest skuteczny (jezeli chodzi o obrazenia) czy to po prostu strata perka?????

vilaz:
Dolicza ci 5 punktów dmg pod koniec całego zliczania dmg ze strzału. Dobry dla fastshoota, dla burstera strata pointa.

Sir Hubert:
dla mnei strata perka lepiej brac dla burstera 2x bonus range damage

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version