Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (51/150) > >>

pagankur:
Co sÄ…dzicie o takim buildzie dla snajpera?

Uploaded with ImageShack.us

Zastanwaiałem się nad zamianą EN z LK, jednak +12% crytyka w oczy wydaje mi się rekompensować te 40 hp.
Agility nie widze sensu rozwijać wyżej, gdyż 7AP starcza na przycelowanie ze snajperki.
Zastanawiam się, czy nie odjąć 2 od IN i nie dodać do EN bądź PE, jednak wiązałoby się to z obniżeniem skilla w SG do 200, bądź rezygnacją z doctora/części FA lub Out

Proszę o uwagi, ewentualnie porady. Postać oczywiście chciałbym robić pod pvp.

TheRiot!:
7 AP jest na celowanie w ręce i nogi, żeby celować w oczy ( najbardziej ' krytyczne ' miejsce w ciele ) trzeba mieć 8 AP, ale łykasz nuke i masz.

Khaligufzel:
Witam!
Może ktoś ocenić mój build na pvp crit snipera? Będę bardzo wdzięczny :)

ST 5
PE 8
EN 6
CH 1
IN 4
AG 8
LK 8

Żadnych traitów, build przewiduje fajki+colę.

Otagowane skille:
SG
FA
OUT

Pozdrawiam :)

Pandemon:
Biorąc 1 charyzmy skazujesz się na alty, jeśli chcesz grać nimi efektywnie bedziesz stosowac fast-relog albo multi-log czym narażasz się na bana. Ale to Twoja decyzja.
4 int. zdecydowanie odradzam, wpakuj tu 2 pkt z luck (ktoś gdzieś pisał na polskim boardzie, że z luck to masz do wyboru: 1, 6 albo 10 - inaczej jest nieopłacalnie).

Fajek obecnie nie ma i nic nie zapowiada się żeby szybko były (gram tu ok. 2 miesiace i od początku słysze ze beda wprowadzone jak mape zrobią - 2 miesiace na kilka grafik to mało?).

I nie da się nie brać traitów o ile dobrze pamiętam.

Floodnik:
Ja to bym od Agility i Endurance odjął(Agility 6, będziesz miał 8 AP, z nuka colą 10 po dwóch dawkach jeśli potrzebujesz; Endurance 4, wystarczy na Lifegiver), dodał 2 pkt do Luck i do Int. Może jeszcze weź Small Frame, i ten punkt też do Int. Chyba nie potrzebujesz wielkiego udźwigu.
Jeśli jesteś hardkorem to możesz wziąć Finesse - w końcu ma być crit build :P Może nie będziesz dużego dmg zadawał, ale za to częściej kryty więc łamiesz ręce, nogi(największa zabawa jest jak strzelisz gościowi z minigunem/bazooką w łapę, wypadnie mu a ty zwijasz sprzed nóg :P), a insta kille też wchodzą(łatwo się będzie expiło - na mutated molerat 3/4 strzałów w oczy to insta kill, więc 1 strzał = 300 exp)
Pandemon - cygary sÄ…, jak idziesz na akcjÄ™ to spalasz.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version