Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
kat.morderca:
--- Quote from: TheRiot! on May 18, 2010, 02:41:54 PM ---no i dobra, jaki jest na nie cooldown ?
bo na bronie na 3 SG to raptem 1 broń na godzinę z kawałkiem. i wow! masz 1k coś na godzine! 100 godzin i 21 lvl !
--- End quote ---
Jest pewien myk - jeśli masz w łapie tylko te surowce które zuzyjesz na broń to cooldown jest duuużo krótszy
przykładowo sniperka ~ 25 min :)
Wichura:
--- Quote from: TheRiot! on May 18, 2010, 02:41:54 PM ---no i dobra, jaki jest na nie cooldown ?
bo na bronie na 3 SG to raptem 1 broń na godzinę z kawałkiem. i wow! masz 1k coś na godzine! 100 godzin i 21 lvl !
--- End quote ---
25 minut, o ile dobrze pamiętam. Choć mogę się mylić.
Expienie na crafcie boli okrutnie, już lepiej bić moleraty - 120 xp za miśka, bytują stadami, dwa-trzy strzały z lekko mocniejszej pukawki na sztukę. Nie chce mi się liczyć "xp per hour", ale podobno bywa imponujący.
Mam teraz alta-naprawiatora, doprowadzenie go craftem i outdoorem do 10 levelu było wyzwaniem. Ale w "Kills" widnieje tylko 1 człowiek, taki to pacyfistyczny górnik-złota rączka.
vilaz:
A to ja zaproponujÄ™ nawet przyjemniejszy moim zdaniem exp
Mantisy 70exp per sztuka wystepuja minimum po 6 a czasami i dwukrotność tego. Każdy zagląda w lufę desert eagle'a tylko raz, a są miejsca gdzie tylko one wyskakują. Turn-based i sztuk po sztuk'u expisz do 21levela !
KerUr:
--- Quote from: vilaz on May 18, 2010, 06:46:17 PM ---A to ja zaproponujÄ™ nawet przyjemniejszy moim zdaniem exp
Mantisy 70exp per sztuka wystepuja minimum po 6 a czasami i dwukrotność tego. Każdy zagląda w lufę desert eagle'a tylko raz, a są miejsca gdzie tylko one wyskakują. Turn-based i sztuk po sztuk'u expisz do 21levela !
--- End quote ---
Mutanted Molerats - 300 exp - 2 góra 3 strzały
Floodnik:
Ze snajperem nawet 1, zwykle na mutated molerat w głowę/oczy insta kill jest, więc bardzo szybko zdobywa się doświadczenie. Wystarczy cokolwiek, nawet BB Gun/Pipe Rifle.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version