Other > Polskie Pustkowia

Poczatki Deracika

(1/2) > >>

Derat:
Ten namiot spędzał mi sen z powiek, a przecież gdzieś trzeba schować swoje skarpetki.
Udalem sie do Biedronki, niestety ale oferty byly wygorowane.Brak kapsli dal o sobie znac.
Od czego by tu zaczac, czytalem jakies wypociny o bankach sprzataniu kup, ale mnie to nie pociaga. Na banki to ja napadam, i idac ta droga dedukcji udalem sie na pobliskie dzalki :D
Lazilem wokol miasta VC i znalazlem pierwsze drzewo. Oblowilem sie 20 owocami :) przy okazji zaiwanilem pare zoltych kwiatkow, babcia zielarka powiadala mi ze mozna uzyc je do leczenia.
Przecrafcilem je na worek z medykamentami wpadlo troszke exp. I dalej w droge na dzialki:D
Zebrawszy spora ilosc owocow udalem sie do miasta VC. Barman z checia wymienil zgnile jabllka na gun i ammo, a jak:D
W biedronce zauwazylem mape http://www.nitue.net tu lokalizacje brahmimow. Zaopatrzony w bron udalem sie na polowanie. Przy okazji zebralem jabla i kwiatki. Szukalem bydlakow szukalem i sa. 3 krowki i pare mrowek. Pare celnych strzalow i sa piersze 3 skorki:) Napalony szukam dalej i udaje sie to w 2 polach mi bardzo szybko. Leje exp wpada i 10 skorek jest.
Teraz pozostalo wybudowac tylko namiot. Wbijam na puste pole , rozgladam sie nikt nie pztrzy i na skorach uzywac nauki (:D) postawilem swoj 1st namiocik

Tomowolf:

--- Quote ---Teraz pozostalo wybudowac tylko namiot. Wbijam na puste pole , rozgladam sie nikt nie pztrzy i na skorach uzywac nauki () postawilem swoj 1st namiocik
--- End quote ---
Brzmi jak zdanie wyjęte z ciekawego opowiadania... :>

Kombajn:
Całość wygląda, jak tłumaczenie mandaryńskiego na polski w google.translator.

Wyłowione teksty, które mnie urzekły:

"Przecrafcilem je"
"Barman z checia wymienil zgnile jabllka na gun i ammo, a jak:D"
" Leje exp wpada i 10 skorek jest."

I ten powyżej cytowany przez Tomowolfa.

Czekam na ciąg dalszy!

racoon:
on juz pewnie nawet nie gra. szybko sie obudziles ze skomentowaniem tego, gratuluje refleksu :)

Wichura:

--- Quote from: likeyoucare on July 09, 2012, 05:13:31 pm ---Prawie jak Wiaterek

--- End quote ---
Przecież to jakiś wątły warsztatowo gimbo-stajl pisaniny, a ja nawet do gimnazjum nie chodziłem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version