Other > Polskie Pustkowia
Changelog 28/06/2012
Perteks:
its fine as it is :D Czego się spodziewałeś? Rozsądku ? Update który coś poprawi? Myślenia?
Wichura:
I'm trying to give a fuck.
...
Przykro mi, nie umiem się przejąć.
--- Quote from: Kilgore on June 29, 2012, 01:50:14 pm ---Wersja changeloga dla wichury:
--- End quote ---
O nie gadaj, skrzynka na spam się zwiększyła wraz z nabitym speechem.
Kilgore:
Nowy changelog.
FIXES:
- Silent Death does not work with grenades. // yay, ktoś w końcu poprawił wybitnie irytujący błąd Solara
FEATURES:
- New Reno sewers accessible now. // jeszcze nie byłem to nie wiem
- Dynamite Stick added (ingame, but not craftable yet). // o kurwa, poważnie? a myślałem że rzucałem już tym gównem dobre 2 lata temu. zapewne nadal niedostępne, więc no shit given
CHANGES (WIP):
- TC reverted to old system with 15 min countdown and capture zones, additionally, militias have been disabled.
// w końcu powrót do czegoś, co przynajmniej w miarę działało.. + mały fix czyli ograniczenie wojny z NPCami.. swoją drogą nadal żałuję, że nie poprawili po prostu nowego systemu. z tego co wiem to już znaleziono bug z licznikiem, znając życie będzie on wykorzystywany do oporu :> no nic, nie jest źle - to i tak jest "fix" na który czekało x osób.
- Cars trunks have about 50% of previous capacity. // spoko, i tak każdy używał tragarzy z 196kg i innego sposobu, o którym tutaj nie napiszę, bo pewnie czekałby go nagły nerf :D
NINJAFIXES:
- coś czego nie było w changelogu kilka postów wyżej a mianowicie usunięcie limitu AC. Mój komentarz: chyba kogoś popierdoliło, tudzież za mocno wziął do siebie jedną ze złotych myśli jovanki. mam nadzieję, że tym razem ninjafixem było przywrócenie tego limitu. jeśli nie - to fail.
Poza tym brakuje mi revertu ostatnich zmian dla snajperów.
Wersja changeloga dla wichury:
--- Quote ---FORUM CHANGES:
None.
--- End quote ---
No to sobie pomarudziłem, teraz wasza kolej.
Wichura:
Mój ulubiony ból dupki dotyczył swego czasu powolnego pełzania po mapie, kiedy to całkowicie bez sensu ustawiono prędkość podróży na jakąś sadystycznie niską wartość. Nie umiem oszacować ilu graczy zniechęciło się przez ten idiotyczny w każdym calu pomysł, ale po roku tego ślimaczenia okazało się, że można to poprawić zmieniając jeden (słownie: 1) parametr, co zostało niewinnie nazwane "non-update", kiedy zbliżała się surowa Pani Opłata Za Serwer.
Teraz wygląda to podobnie - pół roku płaczów o popsuty małpi gaj zaowocowało przywróceniem poprzedniej wersji, banda hipokrytów przestała płakać i popiskuje z uciechy, może nawet uda się zebrać jakieś grajcarki, by ciągnąć zabawę dalej. Wielka mandala Braku Spójnej Wizji Gry zatoczyła krąg i turla się od nowa.
--- Quote from: Kilgore on July 04, 2012, 11:52:08 am ---Wersja changeloga dla wichury:
--- End quote ---
Kompleks Wichury atakuje znienacka niczym chutliwy analny kamikaze.
Kilgore:
Znowu nie wziąłeś leków.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version