Other > Zaginione holotaśmy

Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!

<< < (11/19) > >>

Makarov:
Nick : Makarov

Zawód : były przewodnik Jednostki terrorystycznej Zakhanev Fist w obecnym czasie oczekuje na Wipe aby rozpocząć swoją misje od nowa
            w wolnych chwilach zbiera jak najwiecej informacji na temat Miejsca do ktorego chce sie udać [aby niebyło deda]

Umiejętności : Posługiwanie się Bronią palna [Smg/Pistolety] jak i bronią wsparcia [Miniguny/M60] na poziomie zaawansowanym
                    Umiejętnie potrafi się posługiwać pięściami jak i nożem jest w stanie wyjść z każdej sytuacji zna podstawy survivalu na pustkowiach

Znaki rozpoznawcze : Czarna kurtka i 44.magnum w kaburze to podstawa Widywany w NCR/Hub/Junktown/Nowe Reno Czasami bywa agresywny wobec osób mu nieznanych
                              nawet to przejawów natychmiastowego zastrzelenia delikwenta a potem zadania pytania

There is no message......

Hunky:
Nick: Hunky

Pochodzenie:Gecko/Necropolis

Hobby: Pomaganie innym (choć sam nic nie ma), zabijanie mutków.

Historyjka: Młody, wprawdzie 15-letni facet urodził się w Necropolis, ale nie jest ghoulem, dorastał w Gecko. W wieku 10 lat stracił matkę, którą zaj***** raiderzy
               teraz się chce zemścić, jednakże potrzebuje porządnego uzbrojenia.

Przebywa w Gecko, Vault City za niedługo w NCR i Broken Hills.

Profesje: Outdoorsman, Barter, Science i Repair, robiony pod crafting, czasami używa broni palnej typu Handguns/SMGs

P.S. Jak jakiś gang rekrutuje chętnie dołączy.

Hargitto:
Nick : Horgitto

Pochodzi z Asylum. Nosi wiele blizn, lubi pastwić się nad ofiarami Flamerem. Od niedawna członek małego gangu. Lubi małe, śmieszne laserowe pukawy tak samo jak duże gnaty, choć nie lubi użerać się z ammo do nich, gdy może je sprzedać w sf. Lubi Krafcić. Bije w BG. Nienawidzi Followerów

vilaz:
Nick: Vilaz, Joggler, (i aktualnie nieużywane: Salvadore, Joeline, Uppercut. Każdy character jest inny i niezależny od pozostałych, przeważnie roleplayingowy)

Zawód: Vilaz to przepakowany dziwak błąkający się po wastelandzie, Joggler to SG crafter z ledwością na siebie zarabiający, Salvadore to złodziejaszek (wyłącznie NPC'towy :P), Uppercut EW crafter no i Joeline slaver'ka z BG skillem.

Od siebie: Grywałem i przed aktualnym wipem i przed poprzednim. Może mnie ktoś jeszcze pamięta ;] ogólnie błąkam się po waście podając pomocną dłoń wszystkim zbłąkanym owieczkom. Raczej unikam gildii, wiodąc życie samotnika.

Lokacja: Cały wasteland ale najczęściej: NCR, VC ew. Klamath

Obsługiwane języki: Polski, angielski, łamany niemiecki i parę zwrotów po japońsku, rosyjsku bądź włosku.

Jack Torrance:
Nick: HEAD

Level: 7 (aktualne na 18.04.2010)

Częstotliwość grania: NIEREGULARNA :P (ale może z czasem jak się wciągnę będzie lepiej)

Kontakt: radio, kanał 552

Parę słów: jestem pozytywnym (na razie :P) osobnikiem, który trudni się przeprowadzaniem ludzi przez pustkowia (142 Outdorsman), Polacy mają to ZAWSZE za darmo, inni płacą wedle uznania. Poza tym uczę się naprawiać i kilku jeszcze innych rzeczy. Nie zdecydowałem jeszcze o swojej przyszłości, ale zdecydowanie będzie to (za jakiś czas) raczej granie grupowe. Ponieważ rzeczywistość Pustkowi jest brutalna %$@#$ na maksa, więc raczej nie widzi mi się granie w klanie typu serial-killer-shoot-on-sight, aczkolwiek mogę zmienić zdanie... Na razie jestem pozytywny, uśmiecham się, pomagam i w ogóle jestem jak do rany przyłóż... :P Pozdrowienia dla wszystkich Rodaków!

Jack Torrance

P.S. SORRY za brak opisu typowo roleplay, ale dopiero ogarniam tę grę i nie będę udawał (pomimo niezłej znajomości Fallouta 2), że wiem o co kaman w FOnline... Jak ogarnę to będzie full rolpelay, bo w pen&paper RPG gram już kilkanaście lat i uwielbiam również dobry roleplay on-line. No i nie planuję żadnych altów, bo raz - nie inwestuje tyle czasu w granie, dwa - lubię roleplay... ;-) Peace.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version