Other > Polskie Pustkowia

problem z odpaleniem

<< < (2/3) > >>

Adestan:
przynajmniej czy dzis jeszcze ?  :) czy to moze ruytnowa przerwa techniczna jest ? pytam bo newbie jestem a nic w newsach nie znalazlem:)

Dark Angel:

--- Quote from: Adestan on April 22, 2012, 02:39:03 pm ---przynajmniej czy dzis jeszcze ?  :) czy to moze ruytnowa przerwa techniczna jest ? pytam bo newbie jestem a nic w newsach nie znalazlem:)

--- End quote ---
Zmienili serwer, który tak samo laguje i jest raz dziennie off. Można im pogratulować :)

DaroPL:

--- Quote from: Adestan on April 22, 2012, 02:39:03 pm --- czy to moze ruytnowa przerwa techniczna jest ?

--- End quote ---

Hmm, rutynowa przerwa to jest w piątek, jak każdy przychodzi z roboty, po czym dostaje rage' a

Wichura:

--- Quote from: Adestan on April 22, 2012, 02:39:03 pm ---przynajmniej czy dzis jeszcze ?  :) czy to moze ruytnowa przerwa techniczna jest ? pytam bo newbie jestem a nic w newsach nie znalazlem:)

--- End quote ---
Tego nikt nigdy nie wie. Jak wstanie to będzie. Żadnych informacji, oficjalnych lub nie, nie ma w takich przypadkach.

jan0s1k:

--- Quote from: Dark Angel on April 22, 2012, 02:44:26 pm ---Zmienili serwer, który tak samo laguje i jest raz dziennie off. Można im pogratulować :)

--- End quote ---
Wątpię, żeby to była wina serwera jako maszyny. Hetzner to dobra firma. A że im się sypie aplikacja, czy cały VM, to już inna sprawa..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version