Other > Polskie Pustkowia
Big guns
T.A.L.O.S:
--- Quote from: Snarbi on April 05, 2012, 03:39:13 pm ---Witam, wyszło mi coś takiego, może koledzy podzielą swoją wiedzą np co można było by inaczej zrobić.
Pozdrawiam
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ce0805c66f0f9bf.html
--- End quote ---
Nie ogarniam tego czemu ludzie wpierdalają 7 str dla BG? na 3 lvlu wybierzesz weapon handling mając 5 punktów str i jest to jeden chuj w sumie.
Po co 9 percepcji? To jest strata punktów. 6-7 dla BG wystarczy, ewentualnie perk Sharpshotter i wychodzi na to samo
ENDURANCE - tutaj MUSI być liczba parzysta, inaczej tracisz punkt. Endurance ustawia się ZAWSZE 6 , 8, 10. O 4 nawet nie myśl bo możesz paść od criticala jak ktoś Ci zajebie kamieniem w czaszke :)
Charyzma - jak lubisz gadac z NPC i nie być powegamerem jak większość którzy robią biliard charów i każdy jest do czegoś innego, to 3 ch jest jak najbardziej na miejscu. Jak masz wyjebane w NPC to dajesz 1 ch
INT- no 5 to standard, jak bierzesz Traitsa Bonehead [zalecam] to wbij 6 int [ bonehead zabiera 1 punkt więc zostajesz 5 na czysto]
Agility- Tutaj w zależności od gustu. Ja ustawiam zawsze na 10, lubie jebnąc na expie z miotacza i uciec 3 pola do tyłu :)
Luck - Tutaj musisz zadać sobie pytanie czy chcesz być charem typu PURE DMG czy CRITICAL. Jeśli Critical to wal tutaj jak najwięcej, najlepiej 10. Jak PURE DMG, to dajesz tutaj 1 [ ale perki bonus ranged damage są tutaj KONIECZNE, bez tego Twój char będzie mógł ssać pindole]
jeśli chodzi o traity
:Finesse - jeśli chcesz walic criticale z bazooki to super, ale przy podanym przez Ciebie buildzie to jest tylko dojebanie chara
Fast shot - no tutaj standard raczej dla BG, ale nie koniecznie.
Ogólnie podany przez Ciebie char jest beznadziejny [bez obrazy]. Dałbym rade go pojechać moim 14 lvlowym :) Patrząc na Twojego chara to mam wrażenie że jest to hybryda Critical/DMG maker'a i to bardzo CHUJOWA hybryda :P A i jeszcze te tagi BG i SG... po co? Chara się robi takiego by był dobry w jednej kategorii broni. PRZENIGDY nie pogodzisz w miare dobrze SG i BG perkami, będzie to chujowy char po prostu. Zamiast tego SG mogles sobie otagować już Throwing i napierdalać granatami, na lepsze by wyszło w sumie. Repaira się w sumie tez nie taguje, do setki dojechać bez taga to nie problem w sumie. To tyle ode mnie, dziękuje, dobranoc.
@SNARBI
Jak chcesz buildy to pisz PW, ułożę Ci jaki tylko chcesz :) I wcale to nie będą chujowe buildy
Chrupek:
--- Quote from: T.A.L.O.S on April 05, 2012, 07:31:34 pm ---Nie ogarniam tego czemu ludzie wpierdalają 7 str dla BG? na 3 lvlu wybierzesz weapon handling mając 5 punktów str i jest to jeden chuj w sumie.
--- End quote ---
Tu myślę, że nie masz racji. W tej sesji BG i tak maja sporo pkt SPECIAL w zapasie (lk 1, cha 1), a ustawienie str na 7, pozwala ci na 3cim lvl wziąć adrenaline rush (albo more critical, w zależnosci od nastawienia buildu), a nie weapon handling. Moim zdaniem WH strata perka w przypadku BG (obojetne czy pod bazuczke czy serie).
T.A.L.O.S:
A no w sumie to obaj mamy racje :P Adrenaline rush to też dobra sprawa, 2 punkty special też ok. To chyba już zależy od gusta a nie kto ma racje :P
Wichura:
--- Quote from: T.A.L.O.S on April 05, 2012, 07:31:34 pm ---Charyzma - jak lubisz gadac z NPC i nie być powegamerem jak większość którzy robią biliard charów i każdy jest do czegoś innego, to 3 ch jest jak najbardziej na miejscu.
--- End quote ---
... siedem, osiem, dziewięć. Dziewięć altów, dziesiąty w planach. Jestem powergamerem? To właściwie brzmi jak obelga :>
--- Quote from: T.A.L.O.S on April 05, 2012, 07:31:34 pm ---Fast shot - no tutaj standard raczej dla BG, ale nie koniecznie.
--- End quote ---
Królewiczu, Fast Shot nie działa na BG, konkretniej na broń bez trybu celowania, już drugą erę.
T.A.L.O.S:
mi RolePlay w Fonline zawsze kojarzył się z kolesiami którzy udają nomadów, gdzie świętość to posiadanie granatu plazmowego, rzucając dzidy w graczy z 250 HP :P
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version