Witam, wyszło mi coś takiego, może koledzy podzielą swoją wiedzą np co można było by inaczej zrobić.
Pozdrawiam
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ce0805c66f0f9bf.html
Nie ogarniam tego czemu ludzie wpierdalają 7 str dla BG? na 3 lvlu wybierzesz weapon handling mając 5 punktów str i jest to jeden chuj w sumie.
Po co 9 percepcji? To jest strata punktów. 6-7 dla BG wystarczy, ewentualnie perk Sharpshotter i wychodzi na to samo
ENDURANCE - tutaj MUSI być liczba parzysta, inaczej tracisz punkt. Endurance ustawia się ZAWSZE 6 , 8, 10. O 4 nawet nie myśl bo możesz paść od criticala jak ktoś Ci zajebie kamieniem w czaszke
Charyzma - jak lubisz gadac z NPC i nie być powegamerem jak większość którzy robią biliard charów i każdy jest do czegoś innego, to 3 ch jest jak najbardziej na miejscu. Jak masz wyjebane w NPC to dajesz 1 ch
INT- no 5 to standard, jak bierzesz Traitsa Bonehead [zalecam] to wbij 6 int [ bonehead zabiera 1 punkt więc zostajesz 5 na czysto]
Agility- Tutaj w zależności od gustu. Ja ustawiam zawsze na 10, lubie jebnąc na expie z miotacza i uciec 3 pola do tyłu
Luck - Tutaj musisz zadać sobie pytanie czy chcesz być charem typu PURE DMG czy CRITICAL. Jeśli Critical to wal tutaj jak najwięcej, najlepiej 10. Jak PURE DMG, to dajesz tutaj 1 [ ale perki bonus ranged damage są tutaj KONIECZNE, bez tego Twój char będzie mógł ssać pindole]
jeśli chodzi o traity
:Finesse - jeśli chcesz walic criticale z bazooki to super, ale przy podanym przez Ciebie buildzie to jest tylko dojebanie chara
Fast shot - no tutaj standard raczej dla BG, ale nie koniecznie.
Ogólnie podany przez Ciebie char jest beznadziejny [bez obrazy]. Dałbym rade go pojechać moim 14 lvlowym
Patrząc na Twojego chara to mam wrażenie że jest to hybryda Critical/DMG maker'a i to bardzo CHUJOWA hybryda
A i jeszcze te tagi BG i SG... po co? Chara się robi takiego by był dobry w jednej kategorii broni. PRZENIGDY nie pogodzisz w miare dobrze SG i BG perkami, będzie to chujowy char po prostu. Zamiast tego SG mogles sobie otagować już Throwing i napierdalać granatami, na lepsze by wyszło w sumie. Repaira się w sumie tez nie taguje, do setki dojechać bez taga to nie problem w sumie. To tyle ode mnie, dziękuje, dobranoc.
@SNARBI
Jak chcesz buildy to pisz PW, ułożę Ci jaki tylko chcesz
I wcale to nie będą chujowe buildy