Other > Polskie Pustkowia
Build pod BG
T.A.L.O.S:
Moj build to:
5 Str [na 3 lvlu dochodzi weapon handling więc można powiedzieć że jest 7]
6 pe [max range z bazooki wyciągne (tak mi sie wydaje) a do mini więcej nie potrzeba]
10 end [ Według mnie najważniejszy stat]
3 char [ bo lubie gadac z NPC, ale jak kto woli moze zjechac do 1]
6 int [bone head zabierze 1 punkt]
10 ag [lubie miec full ap :P]
luck 1 [zupełnie nie potrzebny, ten char będzie głównie tankiem i bursterem]
Tagi: Big gun, outdoorsman i repair (tutaj przejebałem, mogłem wybrać coś innego)
Crafting : Big gun i Armorer
Traitsy : Bonehead i small frame
Perki weapon handling, toughnessy [obydwa], bonus ranged damage [pierwszy i ten z dopiskiem "more"], lifegivery [wszystkie]
I oto mamy chara który na 24 lvlu ma 285 HP, dobrze wali z miniguna i jest piekielnie wytrzymały. Takim charem gra mi się świetnie. Oczywiście można ten build modyfikować według własnych upodobań. Rola tego builda to Tank/Burster. Z bazooki też można co prawda jebnąć, ja korzystam z bazooki jedynie na Unity Raidy z kolegami, albo jak jakiś pedałek spierdala to tak na dojebanie strzał z daleka :) Jedynym minusem jest to że mało mogę ze sobą brać itemów [45 KG jedynie], ale da się przeżyć, choć bywa to upierdliwe.
Wieprz:
małe ale odnośnie twojego builda
10 ST 10 EN + 3x LifeGiver = 290 hp :3 niema mowy o ilości większej niż podana
Build fajny bo "samodzielny"
T.A.L.O.S:
a no tak :P Moje niedopatrzenie
Beret:
--- Quote from: T.A.L.O.S on April 04, 2012, 12:58:14 pm ---bonus rate of fire [pierwszy i ten z dopiskiem "more"],
--- End quote ---
More bonus rate of fire? Może jednak chodziło ci o Bonus Ranged Damage i More Bonus Ranged Damage ;)
Chrupek:
--- Quote from: T.A.L.O.S on April 04, 2012, 12:58:14 pm ---
6 pe [max range z bazooki wyciągne (tak mi sie wydaje) a do mini więcej nie potrzeba]
--- End quote ---
Nie wyciagniesz. 6 pe daje ci 38hexów widzenia, a bazuka jebie na 40. Nawet na miniguna to ciut przymało (wiem, bo też mam bg z 6pe), tak przy 7 juz sie gra komfortowo w rt.
PS: bardzo fajny build do grania róznych, różniastych rzeczy. I na farm, i na potyczki z innymi graczami fajny build (jeśli mowa o niedragowych). No ale zawsze mozna wypalic fajki i od razu ta niska pe tak nie przeszkadza.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version