Other > Československé fórum
Companioni
Plech:
Cus, hele chtel bych zmapovat a zkouset v kolik a kde se spawnujou companioni ve mestech.
Ja mam zatim jeden jedinej cas a mistoa jednu domnenku.
NCR - Market(main) Spawn - neco mezi 6:30 a 7:00 naseho casu
- je to zenska 112 HP Leather Armor a helmu, beze zbrane
Junktown - South Spawn - nevim cas, ale mesto bylo zavreny (pokousel se neustale otevrit mestskou branu)
- chlap co ma 212 HP, 10mm SMG a Leather Jacket a helmu
Doufam ze bude nekdo ochotnej se podelit o informace, dost by to pomohlo i lidem co zacinaj.
Pokud sem budete posilat dobry informace budu to strkat sem do 1. prispevku.
Diky a zdar.
Mayck:
Osobně jsem kompaniona ještě neměl, ale z toho, co jsem měl možnost o nich vyslechnout mám za to, že kompanioni se spawnujou s náhodnym zbraňovým skillem a náhodnejma statama.
Plech:
muj nazor je ze se v urcitou dobu spawnuje urcitej typ...jelikoz uz nekolik lidi mi reklo ze potkalu toho companiona v Junktownu a podle toho co rikali byl uplne stejnej jako ten kteryho sem potkal ja...takze v tom bude urcita pravidelnost si myslim ja...ale spis mi jde o zjisteni casu kdy se spawnujou
Lordus:
companion? o co jde? to je ten "tejamnej pomocnik" nebo jak se jmenuje ten perk?
Plech:
NPC ktery ti muze pomahat jako partak, zabira 70 Party Pointu a muzes mu rict kde se ma respawnovat po tom co umre...muzes mu dat jakoukoliv zbran a armor i s helmou....takze muzes mit 4 frajery v CAckach s plasma riflema a kdyz si je vyespis tak muzou mit az nejakejch 300 HP ale to bude asi podle toho jaky si veme perky...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version