Other > Zaginione holotaśmy
To! Jest! Sparta!
Kharaam:
własnie off-top, pamiętajmy, że to jest Sparta i w gruncie rzeczy nie chodzi nam o pvp :P
inicjatywa ta ma na celu po części wywalenie PK z pólnocy, walczymy o "wolne pustkowia"
chcielibyśmy pozbyć się tych dla których to kolejny quake ...
Wichura:
Nie mam na myśli włażenia do miasta, kiedy wszyscy widzą zegar TC - to chyba oczywiste, że jak widzisz kibolską ustawkę, nie podchodzisz pytając o godzinę i papieroska. Chodzi o nazywanie rzezi "zapewnianiem bezpieczeństwa", z czego zawsze będę szydził, jak z każdej innej oznaki głupoty.
O tym, że gangi (obojętnie jakie, zielone, czerwone, sraczkowate czy w kratkę) przeważnie wiszą nad miastem / kampują na gridzie, wiem nawet ja, stały bywalec śmietnika w NCR. I naprawdę się dziwię, że komuś chce się w ten sposób bawić - ja umarłbym z nudów, wpatrując się kilka kwadransów w okienko podglądu lokacji, bo może akurat ktoś tam przyjdzie. Już wolę skałki.
I idźcie sobie porównywać długości gangowych wacków gdzie indziej, tu! jest! Sparta!
Moje motywy nie są tak skomplikowane ideologicznie, jak to Kharaam przedstawił. Ja po prostu uwielbiam być czyjąś zadrą w tyłku, takim małym złośliwym gnomem, wyższą klasą trolla, jak to kiedyś Kilgore raczył nazwać. Loot mnie nie interesuje za bardzo, zaopatrzenie na polowania i PvE mam, a że na przykład ostatnio skillem Science ukarałem przykładnie DMC za popsucie nam zabawy w pewien sobotni wieczór, może mnie tylko radować :> Jeden z nich zamieścił już w "Sugestiach" postulat, by walki w większej ilości graczy odbywały się wyłącznie w trybie RT - słusznie dla niego, jestem za stary i za wolno klikam, by mieć w tym jakieś szanse. A w turach wiadomo, odrobina cierpliwości, nieco szczęścia i już mogę krzyczeć "WTS alloys".
Raien:
Świetnie ujął to Ojciec Wichura, zresztą niesłusznie przypisany do naszego gangu przez pewne osobistości. Oczywiście nie mam na to wpływu, ale mam nadzieję, że Ojca nie uraziło to zbytnio i dalej będziemy dreptać wokół siebie w harmonii. Wracając do tematu i trochę od niego odbiegając. Pozwólcie, że zacytuje mojego starego druha Rejfyla: "Zaczynam rozumieć BBS. Na dłuższą metę PvP to jedyne co w tej grze może przynieść radochę." Jako LAW ciągle stawialiśmy na RP ale kiedy projekt Hub zaczął umierać powolną i naturalną śmiercią doszliśmy do wniosków, które przytoczyłem w cytacie mojego kompana. Zaczęliśmy robić patrole wokół NCR jako LAW Patrol. Zabijaliśmy winnych i niewinnych, w 90% przypadków chodziło o przeszukanie delikwenta i odchodził wolno. Nadziewaliśmy się na różnych ludzi, zaczęliśmy prowadzić walki z Rosjanami, z których wynosiliśmy nie tylko sprzęt ale i kupę frajdy. Następnie zaczęły się potyczki z SOT, które przeobraziły się w regularne bitwy. Wiele z nich przegraliśmy, jednak to nas tylko motywowało do dalszych działań. Zdobywanie miast na tą chwilę kompletnie nas nie interesuje, przynajmniej większości z nas. Nie obrażając zacnych kolegów z RDA, ale dziwię im się, że niektórym jeszcze się to nie znudziło. PvP jest świetne tylko zależy od podejścia 2 stron. Jeśli dalej SOT będzie wpadało z 10 mercami to będą mieli gwarantowany pokaz "Rozłóż to sam". Nie chcą walczyć normalnie to będę mieli partyzantkę.
W związku z tym podoba mi się posiadanie jakiejś idei do PvP tak jak Sparta. Niestety fizycznie nie mogłem uczestniczyć w tym pokazie umiejętności macania się i mam nadzieję, że w najbliższym czasie Ojciec Wichura znowu wpadnie do nas na kanał i rzuci: "Heil dzieciaczki! Macanko w xxx o godzinie xxx :*"
Dark Angel:
No niestety . Dzisiaj jakoś tak Polacy się podzielili . Zamiast przed ruskami to oni przeciwko :) 2 rozne karawany polakow :) zobaczymy co z tego bedzie
Maciek:
panowi PK załóżcie sobie do cholery w końcu własny temat pt"walki pk" i możecie na nim omawiać przejmowanie miast, eliminowanie graczy itd do woli. Nie trolujcie tu, czy kolejny temat ma być załatwiony? Chcecie pogadać o sparcie-proszę bardzo, jeśli nie to nic nie piszcie bo nas spartan nie interesuje to co macie do powiedzenia. Jest tu jakiś moderator?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version