Other > Zaginione holotaśmy
To! Jest! Sparta!
Raien:
Nie wiem czy Maszrum nie miał na myśli eventu, który miał miejsce koło NCR - Who will disable more weapons and armors for SOT. Bezcenny jest widok graczy kiedy piszą, że będą nas prześladować jak tylko rozbierzemy im CA/BA lub avengera. W tym samym czasie dowiedziałem się, że takie rozbieranie sprzętu jest żałosne. A jak bardzo żałosny jest gang, który wpada z 7 mercami na mapę przeciwko mnie i kumplowi? Albo później, żeby mieć jakiekolwiek szanse na wygraną przychodzi się z 12 mutkami (z czego przeżyła mniej niż połowa). Jeśli dalej SOT będzie tak grało, to walki będą wyglądały tak jak wczoraj, wtedy zobaczymy kto dłużej pociągnie. I tłumaczenie "nauczyliśmy się tego od NA" jest stwierdzeniem faktu: uczymy się od durniów jak być większymi durniami.
Kmieciu:
Powinniśmy ogłosić akcję demilitaryzacji pustkowi - rozkładamy każdą broń na czynniki pierwsze, a z junk robimy kastety!
Dark Angel:
SOT vs LAW ciekawe =D
Parano:
Szkoda, że straciłem moje printscreeny z kulminacyjnych momentów obrony Modoc przez dzielnych Spartan.
Dzid i nieugiętych wojów stojących ramię w ramię było zdecydowanie więcej. Oczywiście niebieskie wdzianka schronowe są w stanie pochłonąć każdą ilość amunicji 5 mm, rakiet czy mfc. Ale widok PK w pancerzu CA wiejącego przez całą wioskę przed kolesiami z włóczniami i kamieniami - BEZCENNE.
Akcja głównie dla zabawy i rozerwania, więc niech nikt się nie gniewa za guzy na czole albo rozkręcone miniguny. A kto nie miał wrogich zamiarów nafaszerowania nas ołowiem, mógł wyzbyć się diabelskiej technologii zniszczenia, chwycić za dzidę i stanąć z nami w jednym szeregu. Czego przykładem był choćby Vedaras :)
DeathCloud:
To mam nadzieje że nikt nie pogniewa sie za nie rozkręcenie broni.
Bo buduje pomnik upamietniajacy wojnę i składam go z różnych broni ^^^
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version