Other > Zaginione holotaśmy
Problem
Bartosz:
Każda próba logowania z jakimikolwiek danymi, powoduje że klient odświeża sobie swój skrypt. Ale to pomaga w sytuacjach typu "Execute start script fail". W sytuacji "Connection estabilished,authenticacion" - odpal updatera.
Rabit:
Próbowałem już chyba wszystkiego (przeglądałem forum)i nadal wyskakuje "it was not possible to be connected with the server" tak samo upadaer nie może się połączyć z serverem
FOnline:
IP: 94.23.237.127
Port: 2238
Updater:
IP: 94.23.237.127
Port: 4040
A pod http://fodev.net/forum/index.php?topic=9.0 pisze że serwer aktywny. Tak samo FO Autochecker 3 mówi że server działa.
Macie jakiś pomysł ?
Gacek:
--- Quote from: Silestris on February 21, 2010, 09:28:23 am ---Witam serdecznie wszystkich graczy.
Connecting to server
Connection estabilished,authenticacion
--- End quote ---
Mam wzgledem ciebie pytanie dotyczace wczytywania. Pojawia ci sie po tym cokolwiek na ekranie czy wychodzi od razu(bez jakiejkowliek proby logowania i wczytywania) z gry do klienta czy wylacza sie wszystko ? Tak poza tym to podstawka F1 i F2 ci plynnie dziala ? Druga sprawa jest taka abys poszedl na chwile do jakiegos znajomego i przetestowal u niego. Config sprzetowy ewentualnie polaczenie moze dawac takie efekty -> nie jest to rozpowszechnione ale jakbys u kumpla sprawdzil to mozesz porownac ze swoim sprzetem i co tam posiadasz. Widywalem juz takie numery ale nie zawsze mi sie udwalao z tego wybrnac. Kolejna sprawa jakiego systemu uzywasz i czy prawidlowo ci sie sciagaja pliki do online'a :)
Rabit:
Pojawia się i przy próbie zalogowania wyskakuje że nie morze się połączyć z serwerem.
No cóż w końcu wiem co jest grane (nadgorliwy admin sieci zablokował sporo portów) no cóż poszukam jakiegoś sposobu na obejście tego. (z wersja gry jest wszystko ok sprawdzałem w innym miejscu).
Anyway thanks for the help.
Lucian:
Jak admin człowiek to Ci odblokuje porty jak mu dokładnie podasz które to. A jak nie będzie chciał to zawsze można je tunelować.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version