fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • April 27, 2024, 04:56:49 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 [2]

Author Topic: The Spanish Inquisition  (Read 7360 times)

Re: The Spanish Inquisition
« Reply #15 on: February 23, 2010, 10:20:10 pm »

Vy jste nekoho obvinili, ani se nedivim, ze se proti tomu nekdo trochu ostreji ohradi. V pripade vaseho omylu (a ze uz jste se zde v topicu jednoho dopustili, ze) je tedy omluva nicim nepodminena.

Zbytek uz mi prijde naprosto k smichu, bavit se tu ve stylu "ty neznas moji veleslavnou postavu xyz, to si asi nbik vid" (priznavam se, danou postavu xyz taky neznam odjinud nez z fora) je opravdu na urovni, jakou asi prave vyzadujete, ze.
P.S.: Sice nejsem tak veleslavny, jako vy vsichni a odmitam se do teto smesne zalezitosti zapojovat, ale presto znam DJ Bulva a nektere dalsi lidi ze screenu a ja i moje frakce (v podstate vzesla z Ego Slayers) - zajiste nikterak tak slavneho jmeno jako VSB - budem v pripade potreby stat za nimi. Protoze tak jak to na me pusobi, tak nejprve tu doslo ke krivemu obvineni a ted je tu vyhrozovano bez poskytnuti prukaznych faktu lidem, kterym radi pomuzeme.

S pozdravem a pranim klidneho vyreseni cele situace,
za Rotten Throat Camp
Aletheia (nicmene stale se pocitam mezi Ego Slayers, ze jsme museli nakoupit zakladnu na nove jmeno beru jako vedlejsi)

P.P.S.: A jsem rad, ze uz se tu zacinaj premerovat pindici (virtualni ego honba - "moje postava je starsi nez tvoje, muj gang je slavnejsi nez tvuj, atp.", to mam na takovych forech nejradsi. ;)

Nějaké přeměřování co tady zmiňuješ jen absolutně offtopic. O délce hraní tady poprvé začal mluvit DJ BULVA(8 měsíců? Nenech se vysmát).
Mluv radši k věci jestli o té věci něco víš.
Dále. To že jsem jmenoval sebe jako příklad, Hololasima, bylo pro to že kdyby hrál tak dlouho jak říkal, i před wipem tak by z Modocu(kde jsme se všichni poznaly)znal jméno Hololasima a neptal by se jestli jsem nějákej "no-gang". Všichni kdo před wipem hrály znají moje jméno z Modocu. To bylo k tomu. To že se tady někdo "vytahuje" a řiká "ty neznáš moje jméno ty jsi noob" jsi tu řekl jen a jen ty. A jak už jsem říkal tak absolutně zcestně protože tak to ani myšlené nebylo. Nevím proč se do mě někdo takhle naváží když moc dobře ví že jsem byl jediněj kdo se těch kluků zastával.
Jednám slušně a taky chci aby semnou bylo jednano slušně. Mě mě jedno co si myslíte o VŠB ale nevíte o nás nic, nevíte o tom jak dlouho hrajem a co jsme v téhle hře už dokázali. A pro Raengana, to nebylo žádné tvé "měření ocasů".

Logged
Avatar: Equality of rights for ghouls!

DJ Bulva

  • Ego Slayers
  • Offline
Re: The Spanish Inquisition
« Reply #16 on: February 23, 2010, 10:41:02 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=7fLIHDWEIqc

můžete sito frameovat....ja viděl 3 čorkaře, schvalně kolik vy.

A sry že jsem před wipem nebyl furt v Modocu. Prej je vic mist, ale jako Modoc asi nejlepší pro brahmíny.

Much THX for IZual

P.S. Ty doby aby mi zakazoval někdo říkat pravdu už sou pryč...a většina lidí na F ji ani nezažila. Nezažil jsem hráče co by nevešel aspoň jednou bez armoru do města, nebo snad jo. A aby jsme se nezdržovaly tak třeba hned jebat lidi v ncr, že nenosej armor ...
« Last Edit: February 24, 2010, 08:03:11 am by DJ Bulva »
Logged
Re: The Spanish Inquisition
« Reply #17 on: February 23, 2010, 11:36:06 pm »

Nějaké přeměřování co tady zmiňuješ jen absolutně offtopic. O délce hraní tady poprvé začal mluvit DJ BULVA(8 měsíců? Nenech se vysmát).
Mluv radši k věci jestli o té věci něco víš.
Aha, ja mel pocit, ze tech spornych 8 mesicu bylo az jako reakce na tvou poznamku na adresu tech, kdo neznaji tve jmeno. Jisteze je to offtopic (ktery sem mimochodem nezacal, ale upozornil na nej). K topicu jsem se vyjadril, netreba nic dodavat. Taktez proto neni slovni spojeni "mluv radsi k veci" na miste, jelikoz vyjadreni bylo jak k topicu, tak i k offtopicu, protoze za teto podminky je myslim si to, co z toho jsem udelal radsi, ciste otazkou mych preferenci. :)
Všichni kdo před wipem hrály znají moje jméno z Modocu. To bylo k tomu.
Mnozina "vsichni", obavam se, nezahrnuje vsechny dane subjekty (pred Wipem sem v Modocu hraval, ovsemze asi ne dost casto, protoze si nepamatuji, ze bych mel tu cest), coz je logicka chyba. Ale to uz jen opravdu na okraj a jak rikas - offtopic. ;)
Nevím proč se do mě někdo takhle naváží když moc dobře ví že jsem byl jediněj kdo se těch kluků zastával.
Mas pravdu a ja osobne si toho vazim, nechci aby to vypadalo jako opak.
Jednám slušně a taky chci aby semnou bylo jednano slušně.
To samozrejme schvaluju, ale ve chvili, kdy te nekdo oznaci za zlodeje, mas plne pravo reagovat adekvatne. Pokud toho vyuzijes nebo ne je uz tvoje vec, ale tohle byste meli chapat.
A pro Raeganna, to nebylo žádné tvé "měření ocasů".
Tak to se omlouvam, jestli to tu nekoho urazilo, prislo mi to jako nejvhodnejsi oznaceni toho, kdy se lidi dohaduji, kdo by znal koho, kdyby hral tehdy a tehdy, kdo hral a nehral 8 mesicu, kdo se komu vysmeje, ze preci nemohl hrat 8 mesicu a to vse zcela bezpredmetne. Pokud pro to existuje nejaky vhodnejsi termin, rad ho zacnu pouzivat, ale "mereni ocasu" mi s prominutim subjektivne prijde takove prihodnejsi a milejsi nez pouhe "offtopic". ;) Navic pokud tu mluvime o tom, co by kdyby nekdo hral pred wipem/ hral pred 8 mesicema, je splnena i objektivne podminka o snaze pomerovat casove ci jine udaje - subjektivne mam za to, ze s umyslem prokazat, ze nekdo dele a nekdo kratsi dobu (jaky jiny duvod tato prohlaseni maji).

Ale nechme to byt, offtopic s klidem mohou vsechny strany ignorovat (tak se s nim ma v idealnim pripade zachazet, myslim). K tematu jsem se vyjadril v puvodnim svem prispevku, takze vic k tomu (zatim) nemam.
« Last Edit: February 23, 2010, 11:41:37 pm by Raegann »
Logged
Some folks got 'em and some have not
But these are the breaks
Break it up, break it up, break it up
Break down!
..guess who
Re: The Spanish Inquisition
« Reply #18 on: February 23, 2010, 11:37:24 pm »

Duplikatni post, omluva a prosim moda o smazani.
Logged
Some folks got 'em and some have not
But these are the breaks
Break it up, break it up, break it up
Break down!
..guess who

Lordus

  • So long and THANKS for all the fish!
  • Offline
Re: The Spanish Inquisition
« Reply #19 on: February 24, 2010, 04:02:01 am »

Nevím kde jsem tvrdil, že máme screeny přímo vás usvědčující z krádeže. Naopak jsem tvrdil, že tyto screeny bohužel nemáme.
Screeny jsou ovšem pouze jedna část mozaiky, jejíž kompletace teprve vytvoří výsledný obraz vašeho chování. V tomto případě
usvědčující vaše členy z jednání, které jsem popsal v předchozích příspěvcích. Důkazy se hodnotí jednotlivě a všechny důkazy v
jejich vzájemné souvislosti, jak cituje každá základní učebnice práva.

 Chtěl bych říct, že kdybych byl proti vám zaujatý nebo bych s vámi chtěl vyvolat konflikt, nevěnoval bych tolik času této  debatě a v rovnou bychom v barvičkovači provedli patřičné změny. Proto ještě jednou, na základě všech dostupných důkazů ti chci prokázat, že se pleteš.

 1) Důkazy:
  a) screeny poskytnuté DJ Bulvou
 screen 1.
 http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3134/3134875_1d2615a492bb76568ce03f16a14d50a4/images/screen_21-02-2010_18-32-34.jpg
 screen 2.
 http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3134/3134875_1d2615a492bb76568ce03f16a14d50a4/images/screen_21-02-2010_20-10-21.jpg
 screen 3.
 http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3134/3134875_1d2615a492bb76568ce03f16a14d50a4/images/screen_21-02-2010_20-14-16.jpg
 screen 4.
 http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/3/3134/3134875_1d2615a492bb76568ce03f16a14d50a4/images/screen_21-02-2010_20-19-34.jpg

  b) video na youtube nahrané Izualem
 http://www.youtube.com/watch?v=7fLIHDWEIqc
  c) svědectví členů VŠB
  d) svědectví členů Cajuns
  e) svědectví členů Egoslayers

 2) Tvrzení:

 Na základě obrázků poskytnutých DJ Bulvou tvrdím, že členové Egoslayers se účastnily oného večera již v Reddingu, kde se mimo jiné pokusili zabrat město v bluesuitu. Již do Reddingu přišli bez patřičné výzbroje, což je jasně čitelné z daných obrázků. Jít do PvP
bez zbroje není vůbec účelné, což se mi prosím nesnažte vyvrátit, protože zkušeností z velkých PvP soubojů mám a celá VŠB již od prvního věku nepočítaně. Taková taktika je vhodná pouze ve dvou případech. Lootování nebo návrat do boje v domnění, že si vezmu svůj/cizí equip a znovu se zapojím do boje. Vy jste ale žádný equip v Reddingu neztratili, ne?

 Přítomnost v Klamathu můžeme u některých vašich členů prokázat z videa pořízeného Izualem.

 Bitva se skládala ze dvou částí, z první, kdy se NA roztříštila o nepřátelské linie a z druhé, kdy se po regroupu podařilo
dosáhnout vítězství pro NA. První část bitvy končí časem 5:00 na daném videu. Do této chvíle nevidím na videu nikoho z EGO, ani
Fast Shota, ani živé ani mrtvé. Ego tedy neměli důvod vracet se pro loot po svých padlých.

 Zde budu konkrétně rozebírat hráče jménem Fast Shot. Čas 6:51 je vidět Fast Shota, jak se pohybuje v bluesuitu s pistolí na úrovni frontové linie. Bez zbroje, která je pro aktivní PvP v této fázi nezbytná a s pistolí, která nemá absolutně dostřel, protože v této fázi dominovali snipeři. Fast shot šel tedy jako absolutní amatér na smrt, což je poněkud překvapivé, domnívám se, že má z hraní Fonline více zkušeností, nebo a to je pravděpodobnější, šel lootovat. Verzi lootování potvrzuje i fakt, že později byl Fast Shot
zabit a byl lootován jiným hráčem v čase 7:59. Tento hráč se nad ním sklonil minimalně dvakrát, to znamená že kromě pistole měl i
další equip. Po jeho vylootování okamžitě opouští bojište, pravděpodobně měl něco hodnotnějšího než jen pistoli.

 Na fotkách od DJ Bulva je vidět hráč Tarbusak, Mengele, Fast shot, kteří jsou očividně v armorech a mají zbraně a hráč Hejmrson a
DJ Bulva bez armorů. Nikdo z těchto hráčů se aktivně nezúčastnil boje a přesto jsou vyzbrojeni. Dr Mengele dokonce na jednom
screenu říka, že našel nějaký equip.

 Můžete mi vysvětlit, co jste dělali po skončení boje na místě lootování, když jste se boje aktivně nezúčastnili? Co tam máte vůbec
co pohledávat u našeho lootu?

 O příhodě s vrácením armoru jsem vás již informoval (a nejde jen o Apofise ale o i leadera a starsi cleny Cajunsu, kdyz uz vam
Apofis nestaci)

 Navíc podle svědectví jste byli spatřeni následně v BH a zase bez equipu.

 3) Závěr:

 Akce v Klamathu jste se zúčastnili bez záměru se aktivně zapojit do boje, vylootovali jste (alespoň někteří) equip po padlých (což
je nesporný fakt i jen podle screenů od DJ Bulvy) a následně jste se zase bez equipu vyskytli v BH v domnění, že získáte další
stuff.

 4) Rozhodnutí:

 Na základě již zmíněných informací po vás žádám 6 CA-BH armorů, které budou následně přerozděleny jednotlivým členům NA, nebo
podrobné vyšetření celého incidentu a sděleni výsledku tohoto šetrení. Na toto vám poskytujeme lhůtu do 21:00, 24.2.10.

 Pokud nebude do této doby splněn náš požadavek, bude gang Egoslayers / The thugs of Modoc, respektive jeho členové, považován za nepřátelský a počítejte s patřičnou reakcí.

 P.S.:

 My taky hrajeme a chceme hrat svoji hru.

 Muzu bez ostychu rict, ze patrime mezi top PvP tymy na serveru. To pro nas znamena nutnost vytvorit si cistou PvP postavu nebo
postavy, k tomu dalsi, ktere je budou zasobovat prislusnym equipem a armormy a to nas stoji dost casu. Proto jsme podrazdeni, kdyz se nekdo na nasich akcich prizivuje.

 To ze si narokujeme Redding (ostatne jako kazdy velky/aktivni gang NA si narokuje jedno svoje mesto) a ze s vami hovorime a ihned neutocime, jak bychom udelali v pripade nepratel, jen snad dostatecne vysvetleni pro to, ze se snazime mit s vami dobry vztah.

 Mame ale pocit, ze organizace vaseho gangu se velmi podoba organizaci naseho v prvni ere fonline, kdy pres voice komunikoval jen
zlomek z tehdy velkeho mnozsvi zapsanych hracu (100+) a podle toho to take vypadalo. Spousta veci (a lidí) byla naprosto neuhlidatelnych.

 Konkretne Tebe Fojtiku, resp. tvuj nick si pamatuju z predchozich dob fonline a bylo by mi lito znepratelit si lidi, kteri se
aktivne snazi ve hre neco vybudovat a zaroven to nejsou pkcka bluesuitu.
Logged
So long and THANKS for all the fish!

RestarT

  • MC Vagina is back!
  • Offline
Re: The Spanish Inquisition
« Reply #20 on: February 24, 2010, 04:46:16 pm »

Tak, ale tady už končí všechna sranda!
Tohle je topic s názvem The Spanish Inquistion, ne topic s názvem: Looting v Redingu a měření ocasů, takže bych všechny poprosil aby svoje příspěvky z tohodle fóra smazali, protože by se pak někdo mohl mylně domívat, že se tady mluví o našem gangu a že individuum ala DJ Bulva patří k nám a to bych OPRAVDU nerad...
Založte si třeba vlastní post, s výše zmíněným názvem Looting v Redingu a měření ocasů a tenhle post vykliďte, pro účely TSI.
Děkuji pěkně.
« Last Edit: February 25, 2010, 06:50:26 pm by RestarT »
Logged
Pages: 1 [2]
 

Page created in 0.052 seconds with 18 queries.