Other > Československé fórum

The Spanish Inquisition

<< < (3/5) > >>

Lordus:
 Vážení.

To že se v bluesuitu nacházíte opakovaně v místě bojiště je nepřesné. V závěrečných fázích se vždy tak nějak stihnete vrátit pro equip, že, a snažíte se pomoci udžet získanou převahu. Jak jinak, že?

Máte to ale blízko do těch vašich základen, musím se zeptat dev jestli nejsou některé přímo v základnách.

Teď vážně. Jestli na slušný otevřený dopis reagujete tak jak reagujete, moc šancí nám nedáváte.

Vaše přiznání, že si můžete zabírat města bez ohledu na NA, naše cesty poněkud kříží a opravdu si nedovedu představit jinou cestu, než cestu meče.

S pozdravem,
 Lordus, člen opravdového gangu, gangu VŠB

DJ Bulva:
Mno důkazy mluvej jasne a hraju to 8 měsíc.
Pro diblíky od 8.srpna , za dva týdny 8 mý měsíc, ale otom to asi nebude.
 A čekal jsem od Vás omluvu než zbytečný prudění do lidí co nečorujou.

Ukažte mi screen kde strilim prvni nebo kradu....

A že muj krafterský charakter VSBčka zabijej v maripose a v pustině nemá asi cenu zmiňovat že...to nedělaj ani Cajuni

DJ Bulva - nejstarší FAllouťák, jestli neznáte FuxooffFaxos, ještě že si můžu dělat co chci, nebejt pk a nekrást a dělat fet.

Hololasima:
Ano důkazy mluvý jasně. A tudíš tě žádám aby jsi mi poslal screeny toho jak tě někdo z VŠB zabijí, a řekni mi nick té postavy co údajně zabijíme. A ty hraješ Fonline 8 měsíc ? Panečku, ani jsem nevěděl že tak dlouho open beta je.

A pak, když chceš od někoho omluvu tak se podle toho taky chovej. Moc slušně se nechováš ani nevyjadřuješ.

Raegann:

--- Quote from: Hololasima on February 23, 2010, 07:36:23 pm ---A pak, když chceš od někoho omluvu tak se podle toho taky chovej. Moc slušně se nechováš ani nevyjadřuješ.

--- End quote ---
Vy jste nekoho obvinili, ani se nedivim, ze se proti tomu nekdo trochu ostreji ohradi. V pripade vaseho omylu (a ze uz jste se zde v topicu jednoho dopustili, ze) je tedy omluva nicim nepodminena.

Zbytek uz mi prijde naprosto k smichu, bavit se tu ve stylu "ty neznas moji veleslavnou postavu xyz, to si asi nbik vid" (priznavam se, danou postavu xyz taky neznam odjinud nez z fora) je opravdu na urovni, jakou asi prave vyzadujete, ze.
P.S.: Sice nejsem tak veleslavny, jako vy vsichni a odmitam se do teto smesne zalezitosti zapojovat, ale presto znam DJ Bulva a nektere dalsi lidi ze screenu a ja i moje frakce (v podstate vzesla z Ego Slayers) - zajiste nikterak tak slavneho jmeno jako VSB - budem v pripade potreby stat za nimi. Protoze tak jak to na me pusobi, tak nejprve tu doslo ke krivemu obvineni a ted je tu vyhrozovano bez poskytnuti prukaznych faktu lidem, kterym radi pomuzeme.

S pozdravem a pranim klidneho vyreseni cele situace,
za Rotten Throat Camp
Aletheia (nicmene stale se pocitam mezi Ego Slayers, ze jsme museli nakoupit zakladnu na nove jmeno beru jako vedlejsi)

P.P.S.: A jsem rad, ze uz se tu zacinaj premerovat pindici (virtualni ego honba - "moje postava je starsi nez tvoje, muj gang je slavnejsi nez tvuj, atp.", to mam na takovych forech nejradsi. ;)

APOFISKO:

--- Quote from: DJ Bulva on February 23, 2010, 05:51:05 pm ---Mno důkazy mluvej jasne a hraju to 8 měsíc. A čekal jsem od Vás omluvu než zbytečný prudění do lidí co nečorujou.

Ukažte mi screen kde strilim prvni nebo kradu....

A že muj krafterský charakter VSBčka zabijej v maripose a v pustině nemá asi cenu zmiňovat že...to nedělaj ani Cajuni

DJ Bulva - nejstarší FAllouťák, jestli neznáte FuxooffFaxos, ještě že si můžu dělat co chci, nebejt pk a nekrást a dělat fet.

--- End quote ---

8 mesiascov :D:D:D:D ?

Release Date
Released Aug 15, 2009
http://www.moddb.com/games/fonline-2238

ja to hrajem od 20.... Aug.
aha prepac ja som zabudol ze si hral Closed betu .... sorka :D:D:D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version