Other > Zaginione holotaśmy
Turystyka Fonline- Zwiedzanie zabytków.
kuroi:
Jacyś wasi Shperacze wybierają się na Pyrkon podzielić wrażeniami i pochwalić zdobyczami z Katedry?
Radzu:
Eeee "wasi Shperacze" ? Ja sobie wypraszam, w tym temacie nie wypowiedział się dotychczas nikt z frakcji Shperaczy.
Całą ekipą nie wybieramy się na Pyrkon, nie słyszałem nawet aby ktoś o nim wspominała ale możliwe że ktoś pojedzie (ktoś kto niekoniecznie gra w FO).
Pewne imprezy na które wybieramy się większą ekipą to Stalker Nysa, Bergówka, OT, Zakonki.
kuroi:
A to najmocniej przepraszam, temat wydawał mi się bardzo adekwatny dla waszej frakcji.
Wracając do tematu RDA też niedawno zwiedzał Katedrę, dużo 'zabytków' jest całkiem nowych bo pozostawionych przez nieostrożnych lub lekkomyślnych poszukiwaczy :)
Kharaam:
Shepracze to sprzymierzeńcy Street Queens, stali współpracownicy, przyjaciele, ale nadal to odrębna ekipa.
Jeśli Bóg da pojawię się na OT w tym roku... na Pyrkon na pewno nie, może na Avangardę- ale tu raczej służbowo, choć niczego to nie wyklucza :)
wrednypiwosz:
A co to za muzeum ? Po prostu jakiś namiot/baza zrobiona na odpierdol z najemnikami? Czy zrobiony model w mapperze z eksponatami których nie można podnieść?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version