fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • December 24, 2024, 06:51:00 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 60

Author Topic: Pytania i odpowiedzi  (Read 162328 times)

KazE18

• Nevbie
Re: Pytania i odpowiedzi
« Reply #255 on: March 07, 2012, 08:49:45 pm »

Kiedy serwer będzie on-line ?
Wood-Computer :
-Microsoft Windows XP Professional SP2
-DirectX 5.03.2600.2180
-Intel Celeron, 566 MHz (8.5 x 67)
-384 MB  (SDRAM)
-Karta wideo NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro  (32 MB)
-----Możesz się śmiać x3 , ale wyciągnę starego kompa ze strychu byle by pograć w F2!---------
« Reply #256 on: March 07, 2012, 08:53:17 pm »

Darku, przecież (chyba) można to zrobić nawet bez proxy.Chyba, że się coś zmieniło. Ale ten.. Pamiętaj, żeby tego nie robić podczas "TC time", bo wtedy 'zue dżiemy' podobno latają po mieście, w którym jest TC i klikają tylko na przycisk banhammer. Ale w sumie to i tak by był głupi pomysł próbować kupować bazę podczas TC ;D

Oj to wyższa filozofia. TC timer już nie istnieje, jest influence. Słyszałem, że nawet 5 bluesuitom z jednej frakcji, którzy np. kopią skałki się także nabija. Ktoś powie wolno, ale mimo wszystko się  nabija, więc TC dzieje się cały czas. Teraz wiadomo czemu zła Jovanka banuje kogo popadnie z SOTów podczas "zakładania tentów" :>
« Last Edit: March 07, 2012, 08:54:51 pm by Dark Angel »
« Reply #257 on: March 07, 2012, 09:23:40 pm »

@Dark Angel, sowol, jan0s1k:
jak gracie w chińczyka to używacie obciążonych kości czy popychacie pionki palcem, jak nikt nie widzi? wiecie co to jest pytanie retoryczne?
@Tomowolf et al.:
jak już dojdziecie do tego jak to zrobić zamiast głupich szałasów będziecie mieć pod każdą wiochą bazę, którą będą widziały wszystkie wasze ludziki.

swoim postem chciałem nieco pomóc tym wszystkim, którzy wielkiego gangu nie mają, a jedna czy dwie prywatne bazy każdemu się przydadzą. irytuje mnie nieco ta totalna dysproporcja pomiędzy siłą byle jakiego gangu, a ogarniętego całkiem nawet gracza.

jan0s1k

• If it bleeds we can kill it...
    • Chosen Soldiers
« Reply #258 on: March 07, 2012, 09:31:27 pm »

Oj to wyższa filozofia. TC timer już nie istnieje, jest influence. Słyszałem, że nawet 5 bluesuitom z jednej frakcji, którzy np. kopią skałki się także nabija. Ktoś powie wolno, ale mimo wszystko się  nabija, więc TC dzieje się cały czas. Teraz wiadomo czemu zła Jovanka banuje kogo popadnie z SOTów podczas "zakładania tentów" :>
Fuck, to widzę, że trochę się pozmieniało, gdy nie grałem ;/

« Reply #259 on: March 07, 2012, 09:53:53 pm »

-jak jeden gracz, z jednego kompa, z jednym ip, bez dual logów, proxy itp. może kupić bazę???

Nie może. Bazy mogą kupić jedynie gangi. A gang to minimum 3 osoby. Bez kolegów możesz mieć najwyżej namiot.
<Izual> Let's crash server

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #260 on: March 07, 2012, 10:03:31 pm »

Właściwie to zakup bazy w świętej trójcy jest wymagany tylko przy zakładaniu nowego gangu, potem można już biegać po Murzyna Budowniczego liderem, bez towarzyszy.
Nie biegaj za stadem.

« Reply #261 on: March 07, 2012, 10:05:50 pm »

Nie może. Bazy mogą kupić jedynie gangi. A gang to minimum 3 osoby. Bez kolegów możesz mieć najwyżej namiot.

moim zdaniem może.
niestety, nie sprawdziłem tego ale ty też pewnie nie sprawdzałeś swojej tezy, tylko napisałeś to, co wiadomo z wiki.
mnie udał się ten manewr z kumplem - było nas dwóch (graczy, nie charów), 2 kompy, żadnych dual logów itp., więc pewnie w pojedynkę też dałbym radę  ;)

@Wichura: to była nasza pierwsza baza  ;)
« Reply #262 on: March 08, 2012, 12:17:36 pm »

sprawdz ten patent:
liderem stajesz przy npc, dajesz loga, przyprowadzasz alta tagujesz lidera, dajesz loga, analogicznie z drugim altem, logujesz sie na lidera i masz dwoch kolesi ktorzy cie zatagowali. mozesz kupowac baze.
« Reply #263 on: March 08, 2012, 05:41:03 pm »

no bravo racoon! więksi, starsi i silniejsi na to nie wpadli, patrz, a ty dałeś radę  8)
właśnie coś takiego miałem na myśli; npc chyba nie rozpoznają czy player jest [off] czy [on].
mnie się już sprawdzać tego nie będzie chciało ale może któryś z samotnych wilków się połasi, więc do dzieła samotnicy, bo się wam ~ffn wyzeruje!

« Reply #264 on: March 08, 2012, 07:03:07 pm »

jak mozna trollowac, trolluje. jak trzeba normalnie odpowiedziec to odpowiadam.
« Reply #265 on: March 08, 2012, 08:01:49 pm »

Pytanie było o legalną metodę bez łamania zasad. Ale co tam. Bazy są uznawane za lepszy namiot i każdy ma własną teraz bo to wygodniej niż znaleźć kogoś komu możesz ufać i grać w grupie.
<Izual> Let's crash server
« Reply #266 on: March 08, 2012, 08:35:10 pm »

Pytanie było o legalną metodę bez łamania zasad. Ale co tam. Bazy są uznawane za lepszy namiot i każdy ma własną teraz bo to wygodniej niż znaleźć kogoś komu możesz ufać i grać w grupie.
legalna metodą jest kupienie bazy na triple logu.....

« Reply #267 on: March 08, 2012, 10:44:53 pm »

Który to wymalował w Paint'cie?
« Reply #268 on: March 08, 2012, 11:17:21 pm »

Który to wymalował w Paint'cie?

a co Ci 3a namalować?
« Reply #269 on: March 09, 2012, 10:44:59 am »

Kuźwa ludzie, szkoda ze nie na octa logu. FAST RELOG JEST LEGALNY, a w sposób jaki podałem wyżej sam kupowałem bazę. Zamiast robić niepotrzebny spam moglibyście rzetelnie odpowiadać a nie w każdym wątku robić burdel!
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 60

Page created in 0.057 seconds with 22 queries.