Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (17/180) > >>

Dycha:

--- Quote from: Slardevos on January 22, 2012, 09:43:59 pm ---1) Mam pytanie jak jest wkońcu z perkiem explorer i scout? Patrzylem juz na niejeden temat i neistety nie mam jasnej odpowiedzi.
--- End quote ---
Perk explorer możesz dobyć od "Mantisa" który znajduje się na stacji NCR. Wymagania to mieć 150% outdorsman i mieć odkryte wszystkie stacje. 

--- Quote from: Slardevos on January 22, 2012, 09:43:59 pm ---2) Czy blueprinty maja jakies określone wymagania co do np repaira w przypadku SG?

--- End quote ---
Do każdego niebieskiego spirytusu musisz mieć 2lvl profki doc, sg, bg, armororer, ew, de
Tu Masz dokładny opis

vitya47:

--- Quote from: falloutdude on January 07, 2012, 09:32:16 am ---so decide lets make a thread to track locations of support perks

Light step
Klamath kid in trapper town west house in the farm

--- End quote ---

Jakoś mi to nie chce zadziałać.. spełniam wymagania ale gówniarz w domku na farmie nie chce ze mną gadać, inne dzieciaki też tylko coś tam krzykną i zaraz zwiewają. Brał ktoś tego perka i może potwierdzić tę lokację/npc albo wskazać prawidłową?

Slardevos:
Po pierwsze sprawdź czy nie masz może child-killer'a!

Dzieks za explorera "Dycha". Ale nie odpowiedzialeś na scouta wie ktoś jak go zdobyć?

Slardevos:
Sory za spam ale:
 explorer nie chce mi dzialać odkryłem 4 stacje. CO teraz ? ;/

czy z 3 charyzmy udzwigne isc z 2 ludzmi kumplami po mapie?

vitya47:

--- Quote from: Slardevos on January 22, 2012, 10:29:42 pm ---Po pierwsze sprawdź czy nie masz może child-killer'a!

--- End quote ---

Uznanie za czujność ale niestety pudło! NIE ZABIJAM DZIECI I KOBIET!!! Facetów też nieczęsto ale to nie na temat. Nie mam child-killera, za to mam 51% traps, 3CH i 6lvl. No ale nie wiem nawet czy do właściwego bachora uderzam i chciałbym to jakoś uściślić. Wie ktoś, który to smark?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version