Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
babagula:
Gdzieś mi sie nawinelo na forum że mozna użyc krowy do transportu rzeczy? Jak to zrobić? Out mam około 130. Można wykorzystać krowę z zagrody w bazie?
Tomowolf:
--- Quote from: babagula on January 12, 2013, 09:17:17 am ---Gdzieś mi sie nawinelo na forum że mozna użyc krowy do transportu rzeczy? Jak to zrobić? Out mam około 130. Można wykorzystać krowę z zagrody w bazie?
--- End quote ---
Musisz takową złapać na pustkowiach lub kupić w mieście, te z zagrody robią tylko... kupę.
Najlepszym wyborem jest piesek, bo może biegać, i zmieści tyle samo, polecam.
Grimmi:
--- Quote from: Tomowolf on January 04, 2013, 03:32:36 pm ---Każda z z tych zwykłych baz kosztuje 10k, i można je kupić w SF, NCR i VC bodajże, a reszte baz, czyli jaskinia (30k, Klamath i Jt bodajze) Gas Station (50k Redding) i Bunkier (Necropolis 500k), więc info jest w miare aktualne.
Do tych baz za 10k trzeba uzbierać itanzy.
Aby dodać kogoś do bazy trzeba się bardziej postarać - użyć komputerka kiedy mamy już zaczętą budowę bazy przez lidera i dodanie nowego członka lub gościa jako "frienda" a potem udostępnić pewnym podgrupom widoczność bazy.
--- End quote ---
Bunkier kosztuje 50k kupilem wiec wiem i nie w Necro tylko w JT jak i HQ Cave za 33k albo zwykly cave za 30k...
Tomowolf:
--- Quote from: Grimmi on January 13, 2013, 04:24:15 pm ---Bunkier kosztuje 50k kupilem wiec wiem i nie w Necro tylko w JT jak i HQ Cave za 33k albo zwykly cave za 30k...
--- End quote ---
To musieli coś zmienić bo bunkier niedaleko po wipie kupiliśmy, więc oddaje honor.
Grimmi:
;0
Dobrze być poinformowanym
A i kiedy kupujesz HQ Cave nieraz są komplikacje wiec lepiej kupujecie jak jest GM ;D bo tylko jedna postać będzie widzieć
<Nie mówię że zawsze się robi błąd (Bug) Tylko nieraz Np;Mi się troszkę popsuło jedna postać tylko widziała ale Nexxos Zaradził ;P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version