Other > Polskie Pustkowia
Pytania i odpowiedzi
Project_Alfa:
Takie pytanie tym razem, wcześniej miałem przy uderzeniu/strzeleniu kogoś czerwone napisy ile mu życia uszło (czerwony kolor liczby), a teraz mam to na zielono (nie wiem jak to się stało) . Jak to zmienić z powrotem na czerwono ?
kompreSor:
--- Quote from: Project_Alfa on December 22, 2012, 04:46:51 pm ---Takie pytanie tym razem, wcześniej miałem przy uderzeniu/strzeleniu kogoś czerwone napisy ile mu życia uszło (czerwony kolor liczby), a teraz mam to na zielono (nie wiem jak to się stało) . Jak to zmienić z powrotem na czerwono ?
--- End quote ---
stało się tak ponieważ był update, nie wiem jak to zmienić bo to nowe, mi te zielone napisy przypominają Tibie.
elqoro:
Co ile moge robic quest w hub z przenoszeniem skrzynek? Gdzie znajde podobne questy na kase?
Gdzie i jak najszybciej wyexpic postac dla poczatkujacego czyli small guns, first aid i outdoorsman. Cos taki crafter itd. Ewentualnie jak ktos zna build dla postaci samowystarczalnej dla lonera to prosze o podanie. :-)
DocAN.:
Quest robisz co 6 godzin chyba że coś się zmieniło. Na kapsle i kasę dobry jest Quest że skórami geckonow w klamath. Oprócz tego w NCR masz Quest na ranchu westina z eskortowaniem krów. Powodzenia
Dark Angel:
--- Quote from: Project_Alfa on December 22, 2012, 04:46:51 pm ---Takie pytanie tym razem, wcześniej miałem przy uderzeniu/strzeleniu kogoś czerwone napisy ile mu życia uszło (czerwony kolor liczby), a teraz mam to na zielono (nie wiem jak to się stało) . Jak to zmienić z powrotem na czerwono ?
--- End quote ---
w notatniku fonline2238, zmieniasz w wartosci.
"DamageColor
Type: color
Default: 200 0 0" nie jestem pewien ;-)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version