Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (146/180) > >>

Project_Alfa:
Takie pytanie tym razem, wcześniej miałem przy uderzeniu/strzeleniu kogoś czerwone napisy ile mu życia uszło (czerwony kolor liczby), a teraz mam to na zielono (nie wiem jak to się stało) . Jak to zmienić z powrotem na czerwono ?

kompreSor:

--- Quote from: Project_Alfa on December 22, 2012, 04:46:51 pm ---Takie pytanie tym razem, wcześniej miałem przy uderzeniu/strzeleniu kogoś czerwone napisy ile mu życia uszło (czerwony kolor liczby), a teraz mam to na zielono (nie wiem jak to się stało) . Jak to zmienić z powrotem na czerwono ?

--- End quote ---
stało się tak ponieważ był update, nie wiem jak to zmienić bo to nowe, mi te zielone napisy przypominają Tibie.

elqoro:
Co ile moge robic quest w hub z przenoszeniem skrzynek? Gdzie znajde podobne questy na kase?

Gdzie i jak najszybciej wyexpic postac dla poczatkujacego czyli small guns, first aid i outdoorsman. Cos taki crafter itd. Ewentualnie jak ktos zna build dla postaci samowystarczalnej dla lonera to prosze o podanie. :-)

DocAN.:
Quest robisz co 6 godzin chyba że coś się zmieniło. Na kapsle i kasę dobry jest Quest że skórami geckonow w klamath. Oprócz tego w NCR masz Quest na ranchu westina z eskortowaniem krów. Powodzenia

Dark Angel:

--- Quote from: Project_Alfa on December 22, 2012, 04:46:51 pm ---Takie pytanie tym razem, wcześniej miałem przy uderzeniu/strzeleniu kogoś czerwone napisy ile mu życia uszło (czerwony kolor liczby), a teraz mam to na zielono (nie wiem jak to się stało) . Jak to zmienić z powrotem na czerwono ?

--- End quote ---

w notatniku fonline2238, zmieniasz w wartosci.

"DamageColor

Type:  color

Default: 200 0 0" nie jestem pewien  ;-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version