Other > Polskie Pustkowia

Pytania i odpowiedzi

<< < (143/180) > >>

babagula:
Witam
Mam problem. Gdy Klikam na kogoś i za nim idę np do namiotu to wywala mi napis. You can not lead this group.
Jak mam zrobić by ciągle nie zaznaczać gracza by z nim podróżować?

Beret:
Sądzę iż to ktoś ciebie zaznacza i próbuje z tobą iść, jak mniewam posiadasz 1 charyzmy?
Jeżeli chcesz kogoś wyrzucić z drużyny, to w World Map, po lewej stronie interfejsu, masz pokazane kto z tobą idzie/lub z kim ty idziesz, jak jesteś leaderem to naciskasz strzałką na nick niechianego gościa i wybierasz "wyrzuć" (sr, ale nie pamiętam jak ta ikona wyglądała), tylko uważaj bo przypadkiek możesz dać mu prowadzenie grupy.

babagula:
Mam chyba 7 charyzmy a inna osoba 2. Sprawa tego typu, że mnie zaznaczy to jest w drużynie do np. pojawienia się na pewnej lokacji a po wyjściu z niej już nie jest w drużynie tak jakby przepada. I znowu powrót do miasta by mnie naznaczył na lidera. Tak samo z namiotem. Jak pójdzie ze mną do namiotu raz a za drugim sam już nie może bo go nie widzi.
gdzies mi sie nawineło że trzeba wpisać nick gracza czy coś w tym stylu?

DocAN.:
Namiot - Obie postacie muszą być na tej samej lokacji w momencie tworzenia namiotu. Postać która chce widzieć namiot zaznacza postać stawiającą namiot - w ten sposób obie postacie będą widziały ten sam namiot.

Wychodzenie z lokacji - obie postacie muszą być blisko pola wychodzenia z lokacji (grida), nie mogą mieć włączonego trybu walki (combat mode) i musi wyskoczyć okienko do podążania (Follow). Klawiszem "T" sprawdzisz czy i kto kogo oznaczył.

Powodzenia

babagula:
dzięki zrobiłem

mam jeszcze jedno pytanie
Wyczytałem gdzieś że można przemienić namiot na dom nie będąc w gangu mając 100 outdoorsman. Mam przeszło 100 outdoorsman  i jak to zrobić?

A jeszcze jedno. Jakąś profesje można mieć na 3 poziomie? Ba wiki chyba nie aktualne...

pozdro

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version